Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy érjem el, hogy ne érdkelj...

Hogy érjem el, hogy ne érdkeljenek a külsőmröl alkotott problémáim?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, és az a gondom, hogy nagyon csúnyának látom magam. Valósággal undorodm magamtol, pedig sokan mondják, hogy szép vagyok meg ilyenek(többek közt a barátom is), de nem tudom, hogy azért mondják-e mert így van tényleg. Nem bízok magamban, inkább bele se vágok dolgokba, amikhez kevésnek érzem magam, magyarul semmit nem csinálok. Kell járnom pszichologushoz is. Barátom elött nem modnom ezeket a dolgokat, örülök neki, hogy így elfogad és szeret, ahogy vagyok. Igazábol engem mégis zavar, nem tudom magam elengedni... Túl kövérnek látom magam, 160cm vagyok és 60kg. Csipőm:180, derekam: 75, mellbőségem 80cm. Egyszerűen gnómnak érzem magam...

Hogy tudnám ezeket elfelejteni? Nem foglalkozni velük? Nem akarok megnyomorodni egész életemben egyhelyben állni... Szeretnék ezekröl elfeledkezni, szeretném ha nem érdekelne.

Van akinek már sikerült? Ha igen, vagy van tippetek, írjatok kérlek! Előre is köszönöm.

17L

2010. ápr. 14. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Én plasztikai műtéten gondolkozok, ha meg lesz rá a pénzem. De ha te az alakoddal nem vagy megelégedve, akkor sport, torna, aerobik. Ez sokat tud rajta segíteni.
2010. ápr. 14. 17:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát tulajdonképpen az van, hogy feszesnek mondható a testem, csak a forma zavar. Körte formám van, szal' a csípőm akkora, mint egy ház, és annyira undoritónak tartom. :S Sokak szerint nincs is fölöslegem...Hát nem tudom, viszont a csontozaton azt hiszem lehetetlen változtatni :(
2010. ápr. 14. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, értem. Erre tényleg nem javasolható műtét.

Nehéz jó tanácsot adni, én is hol elfogadom magam, hol pedig nem. Lassú folyamat lesz megszokni, ha sikerül, de gondolom egyszer megbékélünk vele.

Pszichológust szokták itt javasolni, de az se a leghatásosabb, mert helyettünk nem oldja meg a dolgokat.

Vigasztalódhatsz, hogy van barátod, szóval nem reménytelen az eseted.

2010. ápr. 14. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Tudsz-e róla hogy a körte forma a világon az egyik legszebb?Minden férfi (közvélemény kutatás szerint)először az alkatot nézi,túláradó többségben aratott a körte forma.Az a legszebb.Örülj hogy széles a csípőd!Képzeld el milyen rossz lehet annak akinek alig van.Ők úgy néznek ki szemből mint a deszkák.Semmi forma.Te jó gömbölyű vagy.
2010. ápr. 14. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:
jah nekem is bejön a körte forma :D 18 f
2010. ápr. 14. 21:15
 6/9 A kérdező kommentje:

hát kinek a pap kinek a papné...szerintem elég visszataszító

azért kösz, hogy írtok.

2010. ápr. 15. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Visszataszító?Gyönyörű bakker!Nekem is nagyon tetszenek a körte formájú nők:PAkkor szép a nő(alakban)ha gömbölyű a csípője,olyan CokaCola formájú az egész.Karcsú derék,szélesebb csípő.Ez a mai kor nőideálja.Meg amúgy minden koré.

21F

2010. ápr. 15. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:

ha jól tévedek, a mai kor szépségideálja ez:

[link]

az, hogy neked ennek a szöges ellentéte tetszik, az egy dolog. :/

Csak légyszi olyan válaszokat is írjatok, amivel leküzdhetném ezt a folytonos pörgést akörül, hogy milyen kövér vagyok.

2010. ápr. 16. 13:39
 9/9 anonim válasza:
Reménytelen vagy... Látod, hogy más is írja, hogy semmi baja veled, de te nem hiszed el. Nem a kinézettel van a baj, hanem az értelemmel.
2011. jún. 10. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!