Hogy érjem el, hogy ne érdkeljenek a külsőmröl alkotott problémáim?
17 éves vagyok, és az a gondom, hogy nagyon csúnyának látom magam. Valósággal undorodm magamtol, pedig sokan mondják, hogy szép vagyok meg ilyenek(többek közt a barátom is), de nem tudom, hogy azért mondják-e mert így van tényleg. Nem bízok magamban, inkább bele se vágok dolgokba, amikhez kevésnek érzem magam, magyarul semmit nem csinálok. Kell járnom pszichologushoz is. Barátom elött nem modnom ezeket a dolgokat, örülök neki, hogy így elfogad és szeret, ahogy vagyok. Igazábol engem mégis zavar, nem tudom magam elengedni... Túl kövérnek látom magam, 160cm vagyok és 60kg. Csipőm:180, derekam: 75, mellbőségem 80cm. Egyszerűen gnómnak érzem magam...
Hogy tudnám ezeket elfelejteni? Nem foglalkozni velük? Nem akarok megnyomorodni egész életemben egyhelyben állni... Szeretnék ezekröl elfeledkezni, szeretném ha nem érdekelne.
Van akinek már sikerült? Ha igen, vagy van tippetek, írjatok kérlek! Előre is köszönöm.
17L
Igen, értem. Erre tényleg nem javasolható műtét.
Nehéz jó tanácsot adni, én is hol elfogadom magam, hol pedig nem. Lassú folyamat lesz megszokni, ha sikerül, de gondolom egyszer megbékélünk vele.
Pszichológust szokták itt javasolni, de az se a leghatásosabb, mert helyettünk nem oldja meg a dolgokat.
Vigasztalódhatsz, hogy van barátod, szóval nem reménytelen az eseted.
hát kinek a pap kinek a papné...szerintem elég visszataszító
azért kösz, hogy írtok.
Visszataszító?Gyönyörű bakker!Nekem is nagyon tetszenek a körte formájú nők:PAkkor szép a nő(alakban)ha gömbölyű a csípője,olyan CokaCola formájú az egész.Karcsú derék,szélesebb csípő.Ez a mai kor nőideálja.Meg amúgy minden koré.
21F
ha jól tévedek, a mai kor szépségideálja ez:
az, hogy neked ennek a szöges ellentéte tetszik, az egy dolog. :/
Csak légyszi olyan válaszokat is írjatok, amivel leküzdhetném ezt a folytonos pörgést akörül, hogy milyen kövér vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!