Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg nem fogadnak el vagy...

Tényleg nem fogadnak el vagy csak én érzem így?

Figyelt kérdés

17 éve lány vagyok. Túlsúlyos. De izmos, nem zsíros. Nem vagyok aránytalanul nagy, mégis ha fénykép készül, vagy valakivel beszélgetek pl., mindig eszembe jut h más vagyok, kövér, és kisebbségi érzésem támad. Pedig azt mondják, nem kéne. Mindig azt érzem h a hátam mögött tramplinak néznek.

Diétával is gondolkodtam, de mivel aktívan sportolok nem tudom tartani magam a programhoz. Valahogy tudnátok segíteni? Előre is köszi :)

2009. jan. 20. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Legyen mindig kéznél egy barát vagy barátnő, akivel megoszhatod a problémáidat.

mindig meséld el neki, hogy hogy érzel, ő meg ellenkezni fog:)

Amúgy a legtöbb lány így gondolja, hogy a háta mögött kibeszélik.

Én is nagyobb vagyok, és széles vállú, nem tartom magam szépnek. Teszek ellene, és ez önbizalmat ad. Mindig ha bizonytalannak érzem magam, próbálok valaki mással jót tenni. Ez nagyban kompenzál a külső hiányosságaimért.

2009. jan. 20. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:

lejart lemez, de a kisugarzas hidd el, tobbet szamit, es a szemelyiseg.

ha van stilusod, pozitiv kisugarzasod, és jó fej vagy, akkor nem szamit nagyon hogy nezel ki (foleg ha ápolt vagy, ami alap ugye)

én vilag eletemben duci voltam, marhára nem érdekelt, mindig volt 4-5 fiu, aki szerelmes volt belém :)) ok aztan adtak az onbizalmat :)

amugy ajanlom pl a hastáncot, nagyon szeppe teszi a mozgast, a tartast, és nem utolsosorban rengeteg onbizalmat ad (heti egyszer 1-1,5 ora, szerintem belefer, plussz meg otthon egy kis gyakorlas, en mindig mosogatas kozben meg fogmosas kozben gyakoroltam :))

ja, és megvalami. a massag nem feltétlenul rossz dolog, én mas voltam (sok szempontbol), amig gorcsosen olyan akartam lenni, mint mas, rossz volt. amint elfogadtam magam ugy, ahogy vagyok, megvaltozott minden, tényleg, volt, hogy engem utanoztak nem egyszer :))

az, hogy ki mit beszel, meg szamit? ha beszelne is, csak az szamitani, aki neked fontos nem? mindenki, az emberek 100%a sose fog szeretni, olyan ember nincs, akit mindenki szeret. jo ra torekedni, de nem ugy, hogy feladjuk magunkat, és kar stresszelni, ha valaki nem kedvel. akik neked fontosak, azok szamitanak :)

2009. jan. 20. 22:34
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tippeket, sokat segítettetek vele :) a hastánc pedig nagyon jó ötlet, és valószínűleg ki is próbálom :) még egyszer köszönöm szépen!! Puszi nektek
2009. jan. 21. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!