Mit csináljak, ha sokszor olyan slamposnak és szétcsuszottnak érzem magam?
Nem öltözködöm túlságosan nőiesen,inkább az egyszerűség híve vagyok,farmert hordok pólóval,meg kardigánnal,balerinával,esetleg tornacipővel.Ezzel még nem is lenne bajom,mert így is fel lehet öltözni csinosan,de én sokszor olyan slamposnak érzem magam így....ha máson vannak ilyen ruhák,ők jól néznek ki,de én!?Ráadásul reggel szépen megcsinálom a hajam,meg a sminkem,nem sminkelem magam agyon egyébként,és délutánra már tök másmilyen a fejem,és nem úgy nézek ki ahogy reggel kinéztem.Szeretnék mindig tip-top,csinos,friss,szép lenni,hogyan lehet ezt elérni?
18/L
ha rám hallgatsz, cseréld le a sminkkészleted.
alapozó helyett színezett hidratáló krém, szempillaspirál, rúzs/szájfény helyett ajakfilc ( maxfactort imádom, nyugodtan próbáld ki a piros árnyalatokat, ha csak egy kicsit használod, akkor is nagyon szép, természetes piros ajkaid lesznek:) )
ezek garantáltan fent maradnak egész nap, és nem maszatolódnak el.
persze nem árt, ha előtte megmosod az arcod, külön jó ha valami frissítő, jó illatú arclemosóval :D
ha meg kimondottan könnyen kelsz fel, egy zuhany és gyors torna is belefér, garantáltan feldobja a napod. elég egy kis nyújtás, fejkörzés, stb.
hajra: hajlakk, de csinálhatod úgy, hogy előző este megmosod a hajad, és szépen beszárítod. gyönyörűen puha, szép hajat kapsz, ha jól csinálod:)
és aludj sokat. fontosabb, mint gondolnád.
a ruháiddal pedig nincs semmi baj:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!