Lehet belőlem modell?
Magas (183 cm), karcsú lány vagyok. Sokan kérdezik, hogy modellkedem-e. Az arcomat nagyon szépnek mondják.
Ám a többi hibámat nem sokan láthatják: a combom-fenekem elég csúnyán striás, de még a mellemre és hátamra is jutott, sajnos a narancsbőr is rámtalált, fogaim sem a legarányosabbak, és nagyon csúnya lúdtalpam van.
Rendesen felöltözve ezek azonban nem nagyon tűnnek fel és szépnek mondanak.
Mindezek mellett vajon érdemes lenne belevágnom? És, ha igen, melyik formájába (kifutó modell, fotómodell, arcmodell, stb.)? Hogyan kezdjek neki?
17 éves lány
Szia!
Lehet belőled model. A fogaidat rendbe lehet rakni, ma már van olyan fogszabályzás is, ami nem látszik. Nekem is van fogszabályzóm és ahova járok, oda jár egy modell is.
A lúdtalp egy olyan dolog, amit kívülről nem feltétlenül lehet észrevenni. Egy iskolában úgyis megtanítanak majd járni, mit járni, vonulni...
Narancsbőr úgyszintén megoldható. Egyedül a csíkokkal nem lehet sok okosságot tenni, de nézz körül, hogy milyen emberek mennek modellnek és nézd meg, hogy photoshop nélkül hogy néznek ki. Meg fogsz lepődni...
Rakhatnál fel mondjuk magadról képet, de a leírás alapján simán rendben vagy.
Szerintem is lehet belőled modell, a striákat fotókon úgyis retusálják, meg amit kell. Kifutón pedig úgyse észrevehető.
Bármilyen modell lehetsz, ha tényleg karcsú vagy és szép az arcod is.
Menj el több helyre, hátha beválasztanak. Próbálkozni kell, sokáig, kitartóan.
A lúdtalp kit érdekel? a fogak rendbehozhatók...
A narancsbőrt azomban hihetetlenül kritikusan fogadják az ügynökségek:( De ez is eltüntethető néhány kezeléssel...
Szerintem a modellszakmába úgy vágj bele hogy elmész egy Castingra...Amúgy lehet máshogy belevágni? :D
akár iwiw-en is levelezhetsz az ügynökségekkel
De a legfontosabb: Figyelj jól...most nem tudom az ügynökség nevét de van egy ami úgy dolgozik hogy kétszázezerért csinál egy portfóliót, aztán egy darab képet felrak a honlapjára 2-3 hónapra és ha valakinek megtetszel, alkalmaznak...Aha ahogy azt a Móricka elképzeli, egy eldugott sosehalott honlap, és van ott vagy 300 kép...mennyi az esélye hogy egy véletlenül ott kilyukadt, véletlenül befolyásos embernek véletlenül, megtetszel, és véletlenül még ahhoz se luta az emberünk hogy megkeressen? nagyjából NULLA!
Jól nézzd meg hova mész, és hogy mit kérnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!