Normális, hogy ennyire kívánom a szolit?
Eddig kifejezetten ellene voltam, de elég durván ekcémásodott a bőröm, és az orvos javasolta, hogy heti 5 perc nem árthat meg, és eddig 2X voltam és nagyon élveztem.
Igazából nem az a tudat vonz, hogy hú barnulok, mert szeretem én ezt a sápatag bőrszínt, ami nekem van, hanem a fény és a melegség, és az ekcémáim is visszahúzódtak.
És olyan jó így télen, hogy utána nem fázok jó darabig, elég rossz a vérkeringésem, és a kezeim mindig hidegek szinte, csak szoli után nem.
Normális ez? Heti 5 perc tényleg nem árt?
Háát szerintem hosszú távon lehet kicsit sok minden héten menni, de én nem értek hozzá, ha csokicsöves akkor nem probléma állítólag, bár én még szoliszűz vagyok!:)
Úgyhogy le tudnád írni mi a menete? Mármint bemész előre szólsz hány percre akarsz befeküdni, és előre fizetsz v hogy, meg úgy az egész:D Előre is köszi, csak először mennék és nem szeretném ha fogalmam sem lenne h mit hogy:$ Nagyon köszi előre is és ne haragudj hogy nem tudtam használható választ adni, és hogy válasz helyett kérdezek:$
Jaa amúgy szerintem normális hogy "kívánod" a szolit, mert ezek szerint jó hatással van a szervezetedre és jól esik, jobb a közérzeted ezért vágyódsz szoliba! :P Szerintem. :)
Jáááj, azt a film jelenetet már láttam nagyon régen, eszembe is jutott sokszor, mikor mentem. XD
Én először egy barátnőmmel voltam, aki már volt mert kicsit én is tartottam a dologtól, de teljesen fölöslegesen. Ahol eddig én voltam ott előre fizettem, megmondtam hány perc, a nő beállította a gépet. Na már most én csak álló szoliba voltam, nem is vonz a fekvő, higiénikusabb az álló. A gép egy paraván mögött van, de legtöbb helyen, ahogy megfigyeltem hasonlóan van megoldva. Beállsz a paraván mögé levetkőzöl (teljesen) és beállsz a gépbe. 1,5-2 percig nem indul a gép, szóval érdemes lazán öltözni, én kicsit kicsúsztam először. :D A gépben van egy óra, amin látod hány perc van még hátra, de nagyon kellemes. Fúj levegőt, mert ugye meleg van, de így télen ez nagyon jól esik, én egy pirinyot le is izzadtam, de a szél megszárít a végén. Aztán kilépsz felöltözöl, és mész a dolgodra. Elék flegmák az asszisztensek, de van kedves is. Ha kérdezel mindent elmondanak, max húzzák az orrukat, hogy jaj, hogyhogy nem tudod, de hát ezzel nem kell törődni.
Elsőre is 5 percet voltam, de az az igazság, hogy még a 2. 5 perc után sem látszik semmi, ill. bizonyos fényviszonyok között egy iciripiciri. Szóval nem éget le, meg semmi.
Nekem a kedélyállapotom is jobb tőle, meg energikusabb lettem. Tényleg olyan, mintha napoznál...
Ne törődj velük! Tényleg te fizetsz, ha flegmáznak akkor is kérdezz meg mindent. A story magazin kiolvasására igazán ráér azután is, hogy kikérdezted. XD
A kiwisun-nak sok helyen van szalonja, másodszorra odamentem, és szerintem ott egységesen figyelnek erre, mert 2-en voltak ott, de mindketten úgy ugrottak, mikor beléptem, mintha tűbe ültek volna, mosolyogtak, és nem flegmáztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!