Leírná nekem valaki részletesen, hogyan kell használni a
szolit? Onnantól kezdve, hogy belépek a szalonba?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni szolizni (módjával), mert rájöttem, hogy az enyhén barna szín áll jól. Életemben egyszer voltam valamikor 15 évesen, de már nem emlékszem, hogy volt... Nem szeretnék kellemetlen szituba kerülni, hogy megy a menete? Tanácsokat is szívesen vennék, pl mennyi időre feküdjek be először és milyen sűrűn járjak? (nem hófehér a bőröm) Köszi.
23 N
2009. okt. 10. 13:06
1/4 anonim válasza:
Bemész a szalonba és megkérdezed az ott dolgozót hogy mégis mennyi időt javasol neked és milyen gépben. Én ha új helyre megyek mindig ezt teszem. Kérd meg hogy mutassa meg a gép használatát merthogy még nem voltál ott. Ezután levetkőzől és befekszel a gépbe. Szerintem kezdésnek elég 5-8 percre menni bár ez függ attól is hogy milyen a masina.
2009. okt. 10. 13:17
2/4 anonim válasza:
Bemész a szalonba, szólsz hogy megjöttél ( itt nálunk előre kell időpontot kérni ). Megkérdezed tőle hogy mennyi időt ajánl. Ha nagyon fehér a bőröd akkor először 5 percre menj nehogy megégj. Utána szép lassan növelheted az időt pl így : 5 perc, 5 perc, 5 perc, következő alkalommal 10 perc ha már van egy kicsi alapszíned. A gépről annyit, hogy kapsz zsetont ami egy kis fémpénz szerű. A szoli "szobába " lesz egy kis doboz ahová majd be kell dobnod az érmét, és onnantől kb 1:50 perced van hogy levetkőzz, de ha hamarabb készen vagy, befekszel magadra tolod a szoli tetejét és a START gombra mész és elindul. Ki is írja hogy mennyi idő van még hátra. Amikor letelt az 5 perc általában bemondja hogy reméljük jól napozott, és leáll a gép. Feltolod a tetőt, felöltözöl és mész is fizetni :) Jó napozást!
2009. okt. 10. 15:47
3/4 anonim válasza:
Bocsánat úgy olvastam hogy Hófehér a bőröd.. szóval szerintem 5 percre menj kb kétszer és utána mehetsz 10 percre, de kérdezd meg az ott dolgozót :) heti 1 alkalom az ajánlott
2009. okt. 10. 15:54
4/4 anonim válasza:
az előttem írók profin válaszoltak. azt még hozzáteszem, hogy NE legyen rajtad smink vagy parfüm vagy bármi a bőrödön, szóval mielőtt mész, tisztítsd meg az arcod (és ha a nyakadra szoktál parfümözni, azt is).
sztem is 5-6 perccel indíts, aztán 3-4 nap múlva emelhetsz... és utána hidratálás!!! amíg kialakul a szín, lehet, hogy heti 2x kell menned, utána elég lesz heti 1 is, de ez a bőrödtől függ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!