Melyik képem sikerült jobban? Melyiken szebb az arcom? (lent)
Figyelt kérdés
1.
2.
Tudom nem nagy a különbség, de mégsem sikerül eldöntenem melyik lett jobbnak mondható. :)
Légyszi segítsetek!
2010. dec. 6. 19:39
31/36 anonim válasza:
21:26-os vagyok.
Mostanában (sajnos) egyre több felnőttesen kinéző 14-15 éves tinik vannak, ezért sem tudtam biztosan megtippelni a korodat. De lám, a második tippem jó lett. :) És egyébként kinézel 19-nek, csak az emberek már nem tudják, mit gondoljanak, annyira összekuszálódott a kor-kinézet összefüggés...
(Egyébként ugye én is 19 vagyok, de engem mindig fiatalabbnak néznek. :( :) )
32/36 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy engem is mindenki kb. 16-17nek néz, legalábbis élőben. :D De ez a jó, tényleg!
Mi lenne 5 év múlva, ha már most 24nek tűnnénk? :)
2010. dec. 7. 14:39
33/36 anonim válasza:
Hát igaz, inkább nézzünk ki fiatalabbnak, mint öregebbnek. :)
34/36 anonim válasza:
tudom, már lezárult, de szerintem is az 1. szebb! Én amúgy 24-25-nek néztelek :$
35/36 A kérdező kommentje:
Tényleg?? :) Eddig még soha senki nem látott idősebbnek a koromnál. :)
Köszönöm!
2010. dec. 30. 09:30
36/36 anonim válasza:
Igen, de ezt nem bántásból mondom! :) A nővérem 28, és még így is sokszor elkérik a személyiét, ha alkoholos italt vagy cigit vesz, mert nem néz ki 18-nak (vékony, kb. ugyanolyan alkatú, mint te) ezért tippeltelek idősebbnek (szokás hatalma :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!