Most őszintén, mennyi volt a leghosszabb idő, amíg nem fürödtél?
vagy 2 éve 1 hétig nem volt melegviz és fűtés a lakásban télen,hősugárzóval fűtöttünk,de 15 foknál nem ment fentebb...
minimális mosakodásnál többet nem birtam...
5 nap táborban...Annyira gusztustalan volt a zuhanyzó, hogy nem volt gusztusunk bemenni, viszont ipari mennyiségben bevásároltunk nedves törlőkendőkből, így nem éreztük annyira a hiányát...és babaillatunk volt:D
Egyébként volt egy strandolós napp is, szóval egyszer le tudtunk zuhanyozni.
Meg idén tánctáborban is volt 3 nap...hajnal 3ig edzettünk, de este 10kor elzárták a melegvizet, reggel meg korán kellett kelni, és a reggeli jobban csábított, mint a zuhanyzó...utána szóltunk, hogy ne zárják el este a melegvizet, és meg tudtunk fürdeni hajnalban is melegvízzel.
4 nap, de menstégemre legyen, hogy szalmonellás voltam és amikor felváltva hány és a megy a hasa az embernek akkor annyi ereje alig van, hogy a wc-re kimenjen, nem méghogy mosakodjon.Főleg akkor volt durva, amikor már 4 napja alig ettem (átlag napi fél szelet pirítós és kb. 5 db ropi, de az is kijött belőlem).
2 hét alatt 7 kilót fogytam, nagyon durva volt...
Menni alig bírtam!:(
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!