Most őszintén, mennyi volt a leghosszabb idő, amíg nem fürödtél?
Figyelt kérdés
Hány nap,esetleg hány hét??2010. dec. 6. 13:55
2/31 anonim válasza:
4 nap. Hegyvidéki túra, nem volt víz, csak cicamosdásra.
De amint megérkeztünk egy civilizált szállásra, jóllehet éhes, szomjas és fáradt is voltam, az volt az első kérdésem, hogy hol a zuhanyzó :D
7/31 anonim válasza:
4 nap..Kék túra alkalmával..Ha találtunk egy kis patakot,akkor gyors honalj mosás..Se szappan,se parfüm ,mert az erdőben,túránál nem ajánlatos..Amint egy túraházba voltunk,rögtön rohanás zuhanyozni..Bár én a a saját szagomat nem igazán éreztem..Talán elnyomta az erdő illata?
8/31 anonim válasza:
3 nap gólyatábor középiskolában (2 éve, senki sem fürdött, képzelhetitek milyen szag volt)
9/31 anonim válasza:
minden nap 10-kor értünk vissza, akit elkaptak 10 után, bünti volt
10/31 anonim válasza:
gyerekkoromban egy hét...akkor még nem éreztem fontosnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!