Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik ez a divatmagazin?

Melyik ez a divatmagazin?

Figyelt kérdés
olyan divatmagazint keresek ami csak a divattal foglalkozik csak ruhák kiegészitők cipők tervezők stb... elle cosmopolitan glamour ezek szoktam eddig venni de mindig csak a divatrészeket olvasom el bennük a többi "rizsa" nem érdekel-csak a ruhákat nézem meg, igy meg nem nagyon éri meg megvenni h több mint a felét nemis olvasom el:(. szoval szeretnék találni egy olyan ujságot amiben csak a divatrol van szo. ha van ilyen légyszi irjátok meg:) köszi
2010. dec. 4. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:

instyle(nekem ez a kdvencem és télleg csak a divatról szól)

joy

elle

marie claire

glamour

16/l

cosmopolitan

2010. dec. 4. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne. :)
2010. dec. 4. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
vouge de ahhoz kell angolnyelvtudás is
2010. dec. 4. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
InStyle és Elle a legversenyképesebbek ezen a területen szerintem.
2010. dec. 4. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Burda
2010. dec. 5. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:

vogue

magyaroszágon nemzetközi, angol nyelvű kiadást lehet venni elég borsos áron (több, mint 2000 Ft egy példány), de ha külföldön jársz, ott is beszerezhetsz, általában 5 euró körül van az ár.

2010. dec. 5. 16:04
 7/8 heszter válasza:

InStyle-t ajánlom, amikor bejött Magyarországra, megvettem sorba az első 6 számot, de mivel én inkább "olvasós" vagyok, ezért utána abba hagytam, mert ha jól emlékszem volt benne kb. 2 cikk össz-vissz.

Ha jól értem, te pont egy ilyet keresel. Szóval InStyle.

2010. dec. 5. 16:30
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

igen,én nem olvasgatni akarok max modellekről meg tervezőkről, ezért is nem jó a cosmo meg ezek. erről az instyleról mégnem hallottam,megnézem köszi:)

2010. dec. 5. 17:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!