Szerintetek féltékeny lehet rám?
Figyelt kérdés
Van egy kis baráti társaság aminek most én is a tagja lettem. Elég soványka vagyok (48 kg XS-es mérettel) Mindenki elfogadott és nagyon szeretnek, kivétel egy lány. Arcra nagyon szép lány, csak egy kicsit dundika. Soha nem szóltam le emiatt, soha nem tennék ilyet. Próbáltam Vele jóba lenni, de valamiért nem akar elfogadni. Ha beszélek hozzá egyszerűen levegőnek néz, mintha ott se lennék. A többiek hülyülnek velem, együtt nevetünk, valaki még a nyakamba is ugrik, de Ő még csak köszönni se jön oda. Elmeséltem barátomnak és azt mondta, hogy ne érdekeljen csak féltékeny, hogy nekem jó alakom van Neki meg nem. Egy házibuliban táncoltam és folyamatosan nézett, mikor ránéztem akkor elfordult. Szerintetek tényleg utálhat emiatt?2010. dec. 1. 20:11
1/3 anonim válasza:
Lehet csak simán a természete ilyen...Nekem is van egy ilyen ismerősőm, egyszer tökre jól elvagyunk, máskor meg hozzám se szól. El kell fogadni, hogy ő ilyen. Vagy pedig menj oda hozzá, és kérdezd meg tőle, hogy mi a baja veled. Bár én a helyedbe nem foglalkoznék vele. Különben én is vékony vagyok.
17L
2/3 anonim válasza:
Jah, csakis az lehet az oka, hogy valakinek nem vagy szimpi, hogy te XS-es méret vagy, ő meg nem. Ezernyi más oka lehet. Bejön a pasija. Nem tetszik neki, hogy befúrtad magad oda. Alapból unszimpatikusnak talál. Esetleg idegesíti, hogy beképzelt vagy. Vagy bármi más.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beképzelt :)
2010. dec. 3. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!