Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hogy csináljátok?...

Lányok! Ti hogy csináljátok? (havi)

Figyelt kérdés

Mindig annyira félek amikor megjön!

Félek reggel suliba menni, mert egésznap azon szorongok hogy mikor ázok át! Minden alkalommal átázok és tanáromnak azt kell hazudnom hogy rosszul vook annak érdekében hogy hazamehessek:S:S

Volt már olyan is hogy 2 bugyit felvettem de az sem volt elég!!! Ti hogy csináljátok???

2010. nov. 29. 17:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nyugi a tampon nem esz meg, és szerintem ebben az esetben az jobb lenne mint a betét, mert tamponnál nem fog kifolyni. Próbáld meg, kényelmesebb is ,és én is szűz vagyok, de tampont használok,magabiztosabban érzem magam vele
2010. nov. 29. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam még általánosban. Aztán elkezdtem tampont használni, é megszűnt a probléma. Próbálkozz, nagyon sok jó termék van. Drogériában biztosan segítenek és nem nevetnek ki.
2010. nov. 29. 19:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem te leszel az első szűzlány, aki még nem volt nőgyógyásznál és még "nem nyúlt fel". Próbálgasd, menni fog, először o.b. minit használj, nem lesz semmi bajod, csak nem lesz többé ilyen kínos szitud.
2010. nov. 29. 19:00
 14/17 anonim ***** válasza:

én a betéttől kikészültem...tampont használok,sokkal magabiztosabb vagyok úgy,mert én is attól rettegtem h "kifolyik":S

sztem mindenképp próbáld ki a tampont...pl az O.B minit...

2010. nov. 29. 19:11
 15/17 A kérdező kommentje:

de nagyon félek! mennyire fáj?

Lassan vagy gyorsan?? Először felnyúljak újjal vagy hogy?

Meddig kell feltolnom? Mit fogok érezni ha kihúzom meg ha berakom? segitsetek léccci! nagyon félek:S:(

2010. nov. 29. 19:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fáj, szerintem lassan csináld, nem kell felnyúlnod. Olvasd el a papírt, ami a tampon dobozában, arra minden le van íra, és ábrák is vannak.
2010. nov. 29. 19:52
 17/17 anonim ***** válasza:
És is ugyanezzel a problémával küzdök, de még sosem folyt ki úgy hogy paca legyen..... mindig félek, és kb mindig, mert volt olyan, hogy 2 hét után elkezte..... de rájöttem hogy mitől volt.... mindig keresztbe raktam a lábam és így félecsúszott és kifolyt.....
2010. nov. 29. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!