Lányok! Ti hogy csináljátok? (havi)
Mindig annyira félek amikor megjön!
Félek reggel suliba menni, mert egésznap azon szorongok hogy mikor ázok át! Minden alkalommal átázok és tanáromnak azt kell hazudnom hogy rosszul vook annak érdekében hogy hazamehessek:S:S
Volt már olyan is hogy 2 bugyit felvettem de az sem volt elég!!! Ti hogy csináljátok???
Betétet használok(tampont nem merek)
de nem segit! hiába éjjszakai vagy más! nem segit!
a 2 bugyit azért mert ahogy átázok ne egyből a gatyám legyen olyan...:S segitsetek!
De van is mitől félned ? úgyértem, hogy tényleg olyan erős a vérzésed, hogy nem bír ki egy éjszakai betét egy 2-3 órát ? Vagy csak attólf élsz, hogy átázol (normális vérzés mellett)? Mert ez mindnekinél így van. Én is azt hiszem, hogy ott van hátul egy nagy paca, de nincs :)
Vegyél fekete gatyát, meg hosszított sötét felsőt.
tehát, nem átázik, hanem kifolyik a szélénél?
akkor talán nem megfelelő a fehérnemű, amibe a betéted rakod.
egyébként tampont már az első menstruációnál is lehet használni (szűz lánynak is), nem tesz kárt benned.
Remélem nem azért folyik ki, mert hülyén tartod magad (mittomén leülsz valahová, és a lábadat magassabra pakolod). Ilyenkor figyelni kell a testhelyzetre, és mindig jó, ha sötét nadrág van rajtad. Valamint betéthez tényleg csak a sima, egyszerű bugyi kell, semmi tanga vagy francia.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!