Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Giulietta Masina - szerintetek...

Giulietta Masina - szerintetek szép?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem ezt a színésznőt (Fellini felesége), szerintem gyönyörű, érdekes nő. Az ismerőseim közül sajnos sokan mondják az ellenkezőjét.

Szerintetek milyen?

Ha valaki nem ismerné, itt vannak róla fotók:

[link]

2010. nov. 27. 14:35
1 2
 11/17 mus musculus ***** válasza:
Nem tudom, szerintem átlagos. Mármint a szépsége, a vonásai nem.
2011. okt. 29. 22:28
 12/17 anonim válasza:
100%

22:00-as vagyok. Látom, egypáran kifogásolják Giulietta szemöldökét. Az a helyzet, hogy több fotó (ahol ferde a szemöldöke) a Cabiria éjszakái filmből van, ahol egy utcalányt játszik. Fellini azért rajzolt neki ilyet, hogy markánsabbá, ördögibbé tegye Masina bájos arcát. Magánéletben teljesen normális szemöldököt viselt.

Amióta ismerem, a kedvenc színésznőm, örülök is ennek a topicnak, én is észrevettem, hogy a külseje megosztja a közönséget, mert nem volt kimondott szépségideál. Ő inkább intellektuális színésznő, mint divatikon, nem volt híve a plasztikai műtéteknek, az egyéniségével, belső szépségével, a kisugárzással aratott, nem a dívás megjelenéssel.

Én szerkesztem a magyar honlapját, ajánlom figyelmetekbe, remélem, egyre többen szeretik meg, az Országúton, és a Cabiria kihagyhatatlan! Ne ijedjetek meg attól, hogy régi, mai is aktuális!

[link]

2011. okt. 29. 23:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálam Audrey-t és Grace-t senki nem üti ki a nyeregből. :)

A fent említett színésznőt nem ismerem, és a képek alapján nem nevezném szépségideálnak. Amolyan átlagos kis asszonyka. Persze nem csúnya.

2011. nov. 28. 16:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem értem hogy jön ide Grace Kelly, vagy Audrey Hepburn, nagyon mást típusok, mint Masina. Annyiban egyeznek, hogy ők is régi színésznők, de teljesen eltérő karakterek. Egyébként Giulietta tehetségben mindkettőt felülmúlja, a szépség meg tényleg relatív. Nekem Audrey túl törékeny, Grace meg túl szabályos.
2011. nov. 30. 19:25
 15/17 mus musculus ***** válasza:
Graceről én is hasonlóképp vélekedem. Szép, szép, de semmi érdekes nincs benne.
2011. dec. 1. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, és iszonyat jó színésznő volt. 22/L
2013. aug. 23. 13:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Inkább karakteres, mint szép.
2013. aug. 24. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!