Hogyan lesz valaki AVON tanácsadónő?
jelentkezel,elmondják mit hogy kell.Kapsz egy újságot,amiből rendelsz. A megrendelést lehozzák,te kifizeted (saját pénzedből). Aztán odaadod a cuccokat azoknak,akik rendeltek tőled és begyűjtöd érte a lét. Nem kapsz fizut, hanem a megrendelt cuccokért te nem annyit fizetsz,amennyi a katalógusban van,hanem kevesebbet (azthiszem 10 vagy 15%al) és ez lesz a te hasznod (fizetésed,ha úgy tetszik). Mindegy mennyiért rendelsz,mindenképp a szállítási ár és a katalógus ár közti különbség a jutalmad. Minden csomaghoz megkapod a következő havi katalógust ingyen, ha több példányt akarsz belőle,azért kell fizetni,de 1 ingyen jár. Termékmintát küldenek néha, de nem sokat (mondjuk ha kijön egy új parfüm,abból küldenek és ennyi), azt is lehet külön venni,ha akarsz.
Azt hiszem válaszoltam mindenre,ha még valami érdekel írj. Egy darabig foglalkoztam én is ezzel.
nem olvastam végig az előző válaszát, mert már kb. a 2. mondatban megtaláltam az alapvető hibát: NEM kell neked kifizetned a csomagot, a POSTA kiszállítja, ingyen átveheted, felveszed a kapcsolatot azokkal, akik rendeltek tőled, ők adják a pénzt, te adod a termék/ek/et, majd ha az összes pénzt beszedted, a dobozban található csekken feladod a fizetendő összeget,ami minimum 15%-al kevesebb, mint amit neked kifizettek. Szóval minden megrendelt termék árának 15%-a a te zsebedben landol. ha 10E ft felett rendelsz, postaköltséget sem kell fizetned. ha nem jön össze ennyi rendelés, akkor a kiszállítás 450ft a hozzád legközelebb eső kontakt pontba, házhoz szállítás esetén 750Ft:)
remélem segítettem:)
20Ł
lehetséges, mert volt róla szó, hogy visszaveszik, mert a tnőknek nagyon nem tetszett. pl. én is ezért hagytam abba.
nem is ez volt a lényeg, hanem csak mi akartam javítani, amit az első írt, hogy NEM kell a csomag kézhezvételekor semmit fizetnie, csak a csekken, ha összeszedte a pénzt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!