Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lesz valaki AVON...

Hogyan lesz valaki AVON tanácsadónő?

Figyelt kérdés
Hogy történik a munkára való jelentkezés? Hogyan történik az első szállítás? Nekem kell a legelső csomagot kifizetni, (gondolom a többit a beszedett pénzből fizetem)? Ingyen kapok újságokat? Termékmintát is kapok? Mennyi pénzt kapok? 20 ezer Ft-os rendelésért is adnak már pénzt? Részletesen érdekel:) Nem akarok ebből meggazdagodni, de nagyon szeretnék magamnak olcsóbban vásárolni:) Előre is köszönöm a segítséget!
2010. nov. 24. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

jelentkezel,elmondják mit hogy kell.Kapsz egy újságot,amiből rendelsz. A megrendelést lehozzák,te kifizeted (saját pénzedből). Aztán odaadod a cuccokat azoknak,akik rendeltek tőled és begyűjtöd érte a lét. Nem kapsz fizut, hanem a megrendelt cuccokért te nem annyit fizetsz,amennyi a katalógusban van,hanem kevesebbet (azthiszem 10 vagy 15%al) és ez lesz a te hasznod (fizetésed,ha úgy tetszik). Mindegy mennyiért rendelsz,mindenképp a szállítási ár és a katalógus ár közti különbség a jutalmad. Minden csomaghoz megkapod a következő havi katalógust ingyen, ha több példányt akarsz belőle,azért kell fizetni,de 1 ingyen jár. Termékmintát küldenek néha, de nem sokat (mondjuk ha kijön egy új parfüm,abból küldenek és ennyi), azt is lehet külön venni,ha akarsz.

Azt hiszem válaszoltam mindenre,ha még valami érdekel írj. Egy darabig foglalkoztam én is ezzel.

2010. nov. 24. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

nem olvastam végig az előző válaszát, mert már kb. a 2. mondatban megtaláltam az alapvető hibát: NEM kell neked kifizetned a csomagot, a POSTA kiszállítja, ingyen átveheted, felveszed a kapcsolatot azokkal, akik rendeltek tőled, ők adják a pénzt, te adod a termék/ek/et, majd ha az összes pénzt beszedted, a dobozban található csekken feladod a fizetendő összeget,ami minimum 15%-al kevesebb, mint amit neked kifizettek. Szóval minden megrendelt termék árának 15%-a a te zsebedben landol. ha 10E ft felett rendelsz, postaköltséget sem kell fizetned. ha nem jön össze ennyi rendelés, akkor a kiszállítás 450ft a hozzád legközelebb eső kontakt pontba, házhoz szállítás esetén 750Ft:)

remélem segítettem:)

20Ł

2010. nov. 24. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Az előttem levő majdnem mindent jól írt: 5000 ft felett ingyenes a kiszállítás, nem 10e felett, és amúgy legalább 5000-ért kell rendelned, hogy 15 %-ot kapj.
2010. nov. 25. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
második vagyok régen 5 volt, felvitték 10re. és én mindig 15% olcsóbban kaptam, ha csak pár ezerért rendeltem is
2010. nov. 25. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor lépj be az avonra a saját profilodba, és alul olvasd el a 16.kampány gyikbe. Múlt héten is jött csomagom, 5600 értékbe és nem fizettem rá postát.
2010. nov. 26. 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:

lehetséges, mert volt róla szó, hogy visszaveszik, mert a tnőknek nagyon nem tetszett. pl. én is ezért hagytam abba.

nem is ez volt a lényeg, hanem csak mi akartam javítani, amit az első írt, hogy NEM kell a csomag kézhezvételekor semmit fizetnie, csak a csekken, ha összeszedte a pénzt:)

2010. nov. 26. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Oké, rendben. :) Csak elég fontos, hogy 5e vagy 10e rendelést kell összeszedni.
2010. nov. 26. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!