Nagyon csúnya ha valakinek ilyen a csípője? (képpel)
Szerintetek? az a baj,hogy nekem ilyen és nagyon zavar.,hogy alúl tök széles felfele meg vékony.
Zavar? Te jól vagy?
Ölni tudnék ilyen alakért. Ez az ideális homokóra alkat.
Úgy hívják darázsderék. Nem tudom, hogy neked csúnyán áll-e, azért itt is számít az összkép. De alapjában véve, állítólag a férfiak tudat alatt jobban vonzódnak az ilyen típusú derékhoz, az utódnemzés szempontjából. Ugyanis állítólag a széles csípő a terhesség alatt előnyt jelent.
Igyekezz olyan felsőket választani, amik optikailag kicsit megnyújtják a felsőtested. Enyhén szűkített, nem túl passzos, sötét felsők.
Jesszusom, dehogy csúnya!!! Igaza van az elsőnek: ez a homokóra-alkat! (Bár a kép eléggé agyon van photoshoppolva...) Nekem is ilyen a csípőm.
Nehogy olyan piszkafa "tönkké" akarj változni, mint sok lány! :)
Köszi mindenkinek a jó választ, megkönnyebbültem....:)
én 165cm vok és állítólag,azt mondták,hogy szép a derekam...
hát mindegy, mert nekem valahogy nem tetszik :D
alapvetően az összkép a lényeg. ez a homokóra alkat azt hiszem, nekem kimondottan tetszik és még elég sok pasinak. szerintem nagyon nőies.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!