Nagyon csúnya, ha valakinek ilyen rövid a lába? (Kép)
Nekem is ilyesmi van (ez nem az enyém...)
Nagyon csúnya? :( Nem hiszem, hogy nőni fog még...
13/L
13 éves vagy, még rengeteget nőhet...
L/18
Ha hasonló akkor tornázz, tedd vékonyabbá.Nekem pl. nagyon kéne rövid láb,szerintem aranyos,szerintem inkább örülj neki :)
Csak járj el futni meg végezz valami torna gyakorlatokat.
Köszi a válaszokat!
Én: 165 cm
Anyum: 167 cm
Apum: kb. 178 cm
Meglehet, hogy növök még, de sokan írták itt a gyakorin, hogy a menstruáció bekövetkezte után a lábak hosszúsága nem nőhet. Nem is tudom, lesz valami a hormonokkal... A felsőtest nőhet, de a lábak nem. Nagyon szakszerűen írták többen is, ezért elhittem. Nem tudom jól tettem-e. :(
szerintem nagyon aranyos.(:
nekem is ilyen rövid a lábam..16 vagyok és mindenki csak dícséri milyen szép,csinos meg aranyos..(:
így rövid lábbal nem kell szégyellned ha magassarkút veszel fel sem..mert nem kell félned,hogy a magasság miatt majd cikiznek..persze a magasaknak is állhat jól..ez nem kérdéses..de most ugye a rövid lábakról van szó..(:
tornázz egy kicsit,formáld gyakorlatokkal(:
én is ezt teszem,mert kissé husisak,de odavannak érte (:
én is 165 vagyok:D
de rövidebb lábaknak jobban örülnék mivel kicsit vékony vagyok és így még hosszabbnak látszik a lábam:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!