Nagyon csúnya, ha valakinek ilyen rövid a lába? (Kép)
Figyelt kérdés
Nekem is ilyesmi van (ez nem az enyém...)
Nagyon csúnya? :( Nem hiszem, hogy nőni fog még...
13/L
2011. máj. 13. 22:37
11/14 anonim válasza:
mért lenne furcsa ha mindenki akkora maradna, mint 14 évesen? én 13 éves korom óta 172 cm vagyok
12/14 anonim válasza:
ahogy elnézlek, fogsz te még változni nagyon sokat. még se derekad, se csípőd nincsen, nagyon kislányos az alakod. elképzelhető, hogy fogsz nőni is, de a csípőd, melled még kerekedni fog, a derekad pedig vékonyodni, amitől sokkal nőiesebb leszel és a lábad is arányosabbnak fog tűnni a testedhez képest :)
13/14 anonim válasza:
Istenem, szövegértés... Nem az lenne fura, ha mindenki akkora lenne, mint 13 évesen, hanem ha a lábai lennének akkorák mint akkor. Mert lehet, hogy magasságban ugyanakkora az illető, de arányaiban nem, hiszen formásodik, nőiesedik. Amúgy az, hogy te ugyanakkora vagy mint 13 évesen, nem jelenti, hogy ez mindenkinél így van. A legtöbb ember még nő.
14/14 anonim válasza:
Én 178 cm vagyok, hosszú lábakkal, és örülök hogy ekkorára nőttem. Szerintem nem szépek a rövid lábak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!