Csunya ha valakinek fiatalon eres a keze?
Figyelt kérdés
ugy értem hogy a kézfején vékonyabb a bör és nagyon kidudorodik az ér.2010. szept. 22. 15:25
1/8 anonim válasza:
Nekem is olyan a kezem, és cseppet sem zavar. 24F
2/8 anonim válasza:
Biztosan nem túl szép látvány, de ez legyen a legnagyobb gondod! Vannak dolgok, amiken nem tudunk változtatni, el kell fogadni.
3/8 anonim válasza:
ha srácon van az még tetszik is
4/8 anonim válasza:
engem beindít... nem tudom miért, de teljes extázisba esek tőle :D:D 19/L
5/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2010. szept. 22. 16:53
7/8 anonim válasza:
ugyan miért gáz? lehet nem egy esztétikai élmény, de akkor se tud ellene kb semmit se tenni. aki nem fogadja el, és hülye, az haljon meg. (: hidd el, csúnya vagy sem, senki nem fog ebbe belekötni, emiatt 'elítélni'. bár tény, hogy nem éppen egy nőies, de hát, mit is nevezünk szép, nőies kéznek?! ami photoshoppal létezik az esetek 80-90% ában?
8/8 anonim válasza:
16.50 es vagyok
öhm... lánynál sztem nem szép :S:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!