Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Más szerint is gusztustalanok...

Más szerint is gusztustalanok a nyelvpiercingesek?

Figyelt kérdés

Mármint nem minden nyelvpiercingessel van bajom, hanem azokkal a taknyosokkal, akik 15-16-17 évesen belövetik, ettől hű-de-menőnek érzik magukat, és unalmukban "játszanak" vele! Szerintem undorító, ahogy csócsálják azt a sz*rt! Olyan, mint amikor az öregek a protkójukat igazgatják!

Nem egy nyelvpiercinges ismerősöm van, de ők érdekes módon nem nyammognak vele, mert már 22-23-24 évesek! De a tinik...? Mindig elkap a hányinger, amikor látom, hogy ő "menőzik" vele! Fujjjj! >.<

2010. nov. 21. 08:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek veled, de nekem eleve nemt eszik a nyelvpircing - de amig nem látom, addig nem zavar.
2010. nov. 21. 08:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszik, én soha nem lyuggatnám ki a nyelvemet, de ha valakinek van, az alapvetően nem zavar, csak ezek a gyerekek, akik azt hiszik, ettől lesznek menők, pedig igazából gusztustalanok...
2010. nov. 21. 08:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem gusztustalanok,nekem is van 18 múltam és már 2 éve megvan.Eleinte én is játszottam vele mert fura volt hogy van vmi a számba,de most már úgy megszoktam hogy észre sem veszem hogy ott van.Én amikor játszottam vele akkor sose feltűnően,de engem is nagyon idegesít ha valakinek szinte kint van az egész nyelve a szájából hogy mutogassa a piercingjét.
2010. nov. 21. 08:55
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem is
2010. nov. 21. 09:13
 5/12 anonim ***** válasza:
14%

Eleve betegek a piercingesek, akárhova teszik... Mi értelme kilyuggatni magatokat?

Azt kívánom az ilyeneknek, hogy akadjanak be valahova a piercingjükkel :) Az vicces lenne :)

2010. nov. 21. 09:30
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

09:30

Nem értem mi bajod van a piercingesekkel,amúgy a fülbevaló is egyfajta piercing ha nem tudnád!!!Ha van fülbevalód akkor azt kívánom hogy akadjon bele valahová és szakadjon ki!!!Ez tényleg vicces lenne ahogy bőgsz a fájdalomtól és légyszí küldj róla videót is ahogy szakad kifelé csak hogy bírjunk egy jót röhögni a fejeden!!:)

2010. nov. 21. 11:49
 7/12 anonim ***** válasza:
19%

ma 11:49: Van füllbevalóm, viszont az normál dolog, rengeteg embernek van és olyan helyen van ami nehezen akadna be.

A piercing meg olyan helyekre kerül ami nem normális... Mi jó abban ha van egy idegen fémtárgy a szádban?

2010. nov. 21. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

12.11

Árpádházi királyoknak is voltak ékszereik el sem tudnád képzelni hol.

Mellette a törzseknek is. Buddhának miért volt több is?

Hidd el nekem van jelentősége minden ékszernek a testben. Csak azt látjátok benne h értelmetlen.

Már a következő generáció jobban benne lesz ezekben mint most. Nekem is van rengeteg leginkább a fejemen de senki nem mondta h beteg lennék.

18/F

2010. nov. 21. 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:
A második válaszolóval kell egyetértsek.Először fura, hogy ott van, akaratlanul is játszik vele az ember.Nekem a 28 éves ismerősöm is játszott vele eleinte.Vannak akik tényleg menőzésből csinálják, de azt ki lehet szúrni.(nekem pl. észre sem vették 3 hónapig, amikor csináltattam)
2010. nov. 21. 16:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Tehát ha sok embernek van,mint pl a fülbevaló akkor normális,de ha kevesebbnek az már beteges?:D

Ez elég nevetséges.Páromnak is volt,nem gusztustalan,de nem is tetszik igazán.Engem nem idegesít.

2010. nov. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!