Más szerint is gusztustalanok a nyelvpiercingesek?
Mármint nem minden nyelvpiercingessel van bajom, hanem azokkal a taknyosokkal, akik 15-16-17 évesen belövetik, ettől hű-de-menőnek érzik magukat, és unalmukban "játszanak" vele! Szerintem undorító, ahogy csócsálják azt a sz*rt! Olyan, mint amikor az öregek a protkójukat igazgatják!
Nem egy nyelvpiercinges ismerősöm van, de ők érdekes módon nem nyammognak vele, mert már 22-23-24 évesek! De a tinik...? Mindig elkap a hányinger, amikor látom, hogy ő "menőzik" vele! Fujjjj! >.<
Eleve betegek a piercingesek, akárhova teszik... Mi értelme kilyuggatni magatokat?
Azt kívánom az ilyeneknek, hogy akadjanak be valahova a piercingjükkel :) Az vicces lenne :)
09:30
Nem értem mi bajod van a piercingesekkel,amúgy a fülbevaló is egyfajta piercing ha nem tudnád!!!Ha van fülbevalód akkor azt kívánom hogy akadjon bele valahová és szakadjon ki!!!Ez tényleg vicces lenne ahogy bőgsz a fájdalomtól és légyszí küldj róla videót is ahogy szakad kifelé csak hogy bírjunk egy jót röhögni a fejeden!!:)
ma 11:49: Van füllbevalóm, viszont az normál dolog, rengeteg embernek van és olyan helyen van ami nehezen akadna be.
A piercing meg olyan helyekre kerül ami nem normális... Mi jó abban ha van egy idegen fémtárgy a szádban?
12.11
Árpádházi királyoknak is voltak ékszereik el sem tudnád képzelni hol.
Mellette a törzseknek is. Buddhának miért volt több is?
Hidd el nekem van jelentősége minden ékszernek a testben. Csak azt látjátok benne h értelmetlen.
Már a következő generáció jobban benne lesz ezekben mint most. Nekem is van rengeteg leginkább a fejemen de senki nem mondta h beteg lennék.
18/F
Tehát ha sok embernek van,mint pl a fülbevaló akkor normális,de ha kevesebbnek az már beteges?:D
Ez elég nevetséges.Páromnak is volt,nem gusztustalan,de nem is tetszik igazán.Engem nem idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!