Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Más szerint is gusztustalanok...

Más szerint is gusztustalanok a nyelvpiercingesek?

Figyelt kérdés

Mármint nem minden nyelvpiercingessel van bajom, hanem azokkal a taknyosokkal, akik 15-16-17 évesen belövetik, ettől hű-de-menőnek érzik magukat, és unalmukban "játszanak" vele! Szerintem undorító, ahogy csócsálják azt a sz*rt! Olyan, mint amikor az öregek a protkójukat igazgatják!

Nem egy nyelvpiercinges ismerősöm van, de ők érdekes módon nem nyammognak vele, mert már 22-23-24 évesek! De a tinik...? Mindig elkap a hányinger, amikor látom, hogy ő "menőzik" vele! Fujjjj! >.<

2010. nov. 21. 08:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyébként akkora nyomorult módon begyöpösödött, csökött agyú népség vagytok... :) Mi lenne ha elgondolkodnátok azon, hogy valaki nem azért rakat be piercinget(kedves kérdező, nem lövik, szúrják), mert tetszik neki? Nem nektek akarunk tetszeni. :) 17éves vagyok én is 3 piercing van a fejemnben, érdekes módon csak azokat a hülyéket zavarja, akik még mindig nem törődtek bele, hogy más is létezik a világon, mint az ő kis elit burkuk. És hogy létezik olyan ember is, akinek eltér az ízlése az övétől. Nem tudom, utoljára oviban volt menő egymást szapulni amiatt, mert nekünk nem tetszik. :) Nem tudom, ki a gyerekes. :)
2010. nov. 23. 17:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem is azzal van a baj, te nagyon okos, hogy piercingje van, hanem hogy nyammog vele!

Nekem is van piercingem, nekem a köldökömben, mégsem teszem ki úton útfélen a hasamat, hogy villogjak vele! Nem azzal van a problémám, hogy valaki teleszúrkáltatja magát, hanem ha még menőzik is vele. Mert - ahogy mondtad - az ember maga miatt rakatja be a piercinget, maga miatt tetováltat.

De ha maga miatt teszi, legyen meg az öröme, hogy most már teszik saját magának, de ne hozza rá másokra a rosszullétet! Semmi bajom a piercingekkel, a nyelvpiercinggel sem, egészen addig, míg az előttem ülő taknyos kölyök csámcsogásától nem fordul ki a belem!

2011. febr. 14. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!