Más szerint is gusztustalanok a nyelvpiercingesek?
Mármint nem minden nyelvpiercingessel van bajom, hanem azokkal a taknyosokkal, akik 15-16-17 évesen belövetik, ettől hű-de-menőnek érzik magukat, és unalmukban "játszanak" vele! Szerintem undorító, ahogy csócsálják azt a sz*rt! Olyan, mint amikor az öregek a protkójukat igazgatják!
Nem egy nyelvpiercinges ismerősöm van, de ők érdekes módon nem nyammognak vele, mert már 22-23-24 évesek! De a tinik...? Mindig elkap a hányinger, amikor látom, hogy ő "menőzik" vele! Fujjjj! >.<
Nem is azzal van a baj, te nagyon okos, hogy piercingje van, hanem hogy nyammog vele!
Nekem is van piercingem, nekem a köldökömben, mégsem teszem ki úton útfélen a hasamat, hogy villogjak vele! Nem azzal van a problémám, hogy valaki teleszúrkáltatja magát, hanem ha még menőzik is vele. Mert - ahogy mondtad - az ember maga miatt rakatja be a piercinget, maga miatt tetováltat.
De ha maga miatt teszi, legyen meg az öröme, hogy most már teszik saját magának, de ne hozza rá másokra a rosszullétet! Semmi bajom a piercingekkel, a nyelvpiercinggel sem, egészen addig, míg az előttem ülő taknyos kölyök csámcsogásától nem fordul ki a belem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!