Milyen egy csinos, nőies nő?
Erre ezer meg egy választ foogsz kapni:)
Tudod, nem vagyunk egyformák.Van akinek ezt tetszik van akinek az
Egyénfüggő,hogy kinek milyen a csinos nő..
Szerintem egy csinos nő,tudja hogy neki mi áll jól,és mi nem,teát(milyen ruhadarab,milyen cipő,csizma,milyen színek,milyen smink,milyen hajszín stb.)
A megjelenéshez annyi a hozzáfűznivalóm,hogy alkalomhoz illően öltözik,emellett tiszta a ruha,jól áll neki.
Ne haragudj de így most a kisugárzásról,semmi nem jut eszembe ami a csinossal kapcsolatos lenne..:/
Viselkedés,beszéd:
Hát kinek mi.. Szerintem nem viselkedik úgymint egy disznó,nem csinál olyat ami az adott helyen,előadáson,stb.-n nem való.. Szóval tudja,hogy hol hogyan és miként kell viselkedni..
Hát és nem káromkodik egyfolytában,nem minden második szava valamilyen trágár szó.. Hadd ne soroljak példákat..
Jó,bevallom van,hogy az én számat is elhagyja egy két trágár szó,egy adott helyzetben.Mással is előfordul néha.:D
De ha állandóan,káromkodik valaki,főleg,hogy még más is hallja.. Na az már nem csak kiábrándító,undoritól,de ciki is azért..
Mindenkinek más a véleménye...:D
Remélem valamit tudtam segíteni a válaszommal!:D:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!