Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a képen látható...

Szerintetek a képen látható nő az kövér, duci vagy belefér a szépbe?

Figyelt kérdés
a googlen találtam: [link]
2010. nov. 19. 13:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne ekkora hasa akkor szerintem nem is lenne vele nagyobb gond. Abból kéne lefaragnia, és akkor még szép is lehetne. Szerintem
2010. nov. 20. 00:05
 22/26 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerintem hájas. Nézd meg a hasát, eléggé lóg.

A felsőtestével még nem is lenne gond, elmenne egy molett hölgynek, de a hasi rész az nagyon problémás.

Másfelől ez a ruha még inkább kihangsúlyozza.

Szépnek semmiképpen sem mondanám, mert a kilói számától függetlenül nem tetszik az arca. Szerintem átlagos arca van, de nem szép. Viszont ha lefogyna és divatos ruhákat (nem ribisre gondolok, hanem rendesre) hordana akkor lehetne egy csinos nő! Ha emellé adott esetben megfelelő személyiség párosul akkor az pont elég is. Szóval ha esetleg hasonlítasz rá akkor is van remény.

2010. nov. 20. 06:25
 23/26 anonim ***** válasza:
nekem tetszik bejössz
2010. nov. 20. 17:02
 24/26 EG0 ***** válasza:

Ha mondjuk az origo az átlagos, akkor 1-től 5-ig:

1: kerekded

2: duci

3: kövér

4: nagyon kövér, csúnya

5: disznó

Akkor ez a lány szerintem 4.

Sok sport, kevés zaba, esetleg hormonkezelés is, akkor visszamehetne l-2 -re.

2010. nov. 20. 21:35
 25/26 A kérdező kommentje:
mielőtt még bárki félre értené ,ez nem én vagyok.Ezt a képet googlen találtam
2010. nov. 22. 17:32
 26/26 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező,senki nem firtatta a dolgot,hogy a képen te szerepelsz-e.de ezek szerint igen,mivel,se név,se kép,se semmi alapján elvileg nem tudnánk téged azonosítani,te mégis erősen állítod,már nem először,hoyg a képen látható hölgy nem te vagy.Véleményem szerint ez tiszta pszichológia,úgyhogy te szerepelsz a képen.Most tudom leis fogsz pontozni,de mégsem sírok.

Véleményem a képen látható hölgyről,alakját nézve a kövér kategóriába sorolnám,mert a duci azért más méreteket foglal magában.Megvannak a vonalai a hölgynek,de bizony erősen látszik hastájékon,nagyon elengedte magát,vagy ugye a terhesség-szülés is okozhat ilyen hastájéki problémákat.Ha rám hallgat tisztelt kérdező,próbál egy kicsit a hasára koncentrálni,hogy a párna réteg lejjebb menjen,és szerintem egy legalább mínusz tíz kilós fogyás is nagyon sokat segítene.Mert a kép alapján,ahogy a kamerába néz,látszik önön,hogy nincs magával megelégedve,és nem tartja magát szépnek.Öltözködjön kicsit nőiesebben,ami pl kiemeli a melleit,persze ne túl hívalkodón,mert az sem előnyös.És én személy szerint ajánlanék egy frizura váltást is,legfőképpen hajszínben,mert a világos hjszín,nem igazán előnyös a teltebb hölgyeknél,mert mégjobban kiemeli az alkatúkat,és az arcuk kerekded formáját.

2013. márc. 28. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!