Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan találjam meg a stílusomat?

Hogyan találjam meg a stílusomat?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom,hogy hülyeség bekategorizálni magunkat mindenféle stílusokba,de szerintem azért mégis csak van vmi értelme.Én sajnos olyan "egyveleg" vagyok szinte minden téren.pl.mindenféle zenét meghallgatok,legyen az egy Elvis Presley,Beatles,Michael Jackson,Tankcsapda,vagy David Guetta.Szóval a régi zenéktől,egészen a mai disco slágerekig szinte minden,persze van olyan amit nem csípek annyira.Öltözködésben is szeretem a csinos,nőies holmikat,a magassarkút pölö,de van hogy inkább tornacipőt,meg farmert veszek fel,mert az kényelmesebb.Színek terén is szinte kivétel nélkül mindent szeretek.

Akkor most így,hogyan találjam meg a stílusom?Mindenképp egyedi szeretek lenni,és most nem azt várom el,hogy konkrétan írjátok le,csak adjatok támpontot.

Lány,16

2010. nov. 10. 22:38
 1/1 anonim ***** válasza:

ELőszöris az a fontos, hogy olyan ruháid legyenek, amik kifejeznek Téged, és jól érzed magad bennük.

Egyediség alatt nem tudom mit szeretnél, de szerintem azzal is lehetsz, hogy ízlésesen öltözködsz...sajnos eljutottunk addig, h ez egyedinek számít.

De igazából neked már van egy stílusod...max finomítani kell rajta...

2010. nov. 11. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!