Hogyan találjam meg a stílusomat?
Sokszor hallom,hogy hülyeség bekategorizálni magunkat mindenféle stílusokba,de szerintem azért mégis csak van vmi értelme.Én sajnos olyan "egyveleg" vagyok szinte minden téren.pl.mindenféle zenét meghallgatok,legyen az egy Elvis Presley,Beatles,Michael Jackson,Tankcsapda,vagy David Guetta.Szóval a régi zenéktől,egészen a mai disco slágerekig szinte minden,persze van olyan amit nem csípek annyira.Öltözködésben is szeretem a csinos,nőies holmikat,a magassarkút pölö,de van hogy inkább tornacipőt,meg farmert veszek fel,mert az kényelmesebb.Színek terén is szinte kivétel nélkül mindent szeretek.
Akkor most így,hogyan találjam meg a stílusom?Mindenképp egyedi szeretek lenni,és most nem azt várom el,hogy konkrétan írjátok le,csak adjatok támpontot.
Lány,16
ELőszöris az a fontos, hogy olyan ruháid legyenek, amik kifejeznek Téged, és jól érzed magad bennük.
Egyediség alatt nem tudom mit szeretnél, de szerintem azzal is lehetsz, hogy ízlésesen öltözködsz...sajnos eljutottunk addig, h ez egyedinek számít.
De igazából neked már van egy stílusod...max finomítani kell rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!