Van ez a Beszéljünk az órákról Tiktok csatorna. Ott a pali arról beszél, hogy az okosóra nem lehet elegáns. Szerinted ez igaz ?
Te melyiket hordód inkább ?
márc. 22. 16:29
A kérdező szavazást indított:
Hagyományos
Okos
11 szavazat
1/10 anonim válasza:
Elegánsabb nyilván a hagyományos, de az okosórák között is van nagyon jól mutató, nagyon szép grafikákkal, stb. Szíjakat a végtelenségig lehet cserélni. A srác meg az okosórák ellen beszél, mert ő abból él, hogy régi klasszik órákat mutat be, nem biznisz neki az okosóra.
márc. 23. 08:19
2/10 anonim válasza:
Két vonal van okosóráknál, a muanyag szappantarto (apple), meg a kör alakúra vágott okostelefon (garmin). Egyik sem elegáns, eleve egy elegáns óra kicsi, vékony, egyszerű. Ez egyik okosórára sem igaz mert ott ezek a dolgok a funkcionalitás rovására mennének.
márc. 23. 11:44
3/10 anonim válasza:
Galaxy Watch 6 classic. Szerintem az jól néz ki az átlaghoz képest, bár egy hagyományos óra elegánsabb.
Hogyha egy pasi elegáns, akkor bármelyik órával az lesz. na jó azért nem egy nagy sárga g-shockkal. :)
A Huawei okosórák között is vannak elég jól kinézőek.
Nekem inkább az a bajom az okosórákkal, hogy kikapcsolnak ha nem piszkálod, és csak egy fekete képernyő lesz. de ha van benne AOD akkor biztos jól néz ki. a lemerüléstől is félek.
De főleg azért nem veszek a casio-n kívül más órát, mert vékony az alkarom. és sajnos csak a Casio gyárt kis méretű órákat.
márc. 23. 16:24
6/10 anonim válasza:
5. Nekem egy Xiaomi watch s4 van. Nyilván nem öltönyhöz, szóval nem is az elegáns részre kommentelek. Minden mérés folyamatosan megy rajta úgy 6 napot bír. Ha csak manuálisan méred amikor akarod a pulzust stb stb és csak mint óra funkcionál 15 napig elketyeg. Azért az nem rossz se így se úgy.
ápr. 16. 18:45
7/10 anonim válasza:
6
Egy óra meg évekig. Akkor minek vennél műanyag szappantartót?
ápr. 16. 19:15
8/10 anonim válasza:
Nem szabad összehasonlítani. Teljesen más a felhasználási terület. Mindkettőnek meg van a létjogosultsága, csak nem szabad egymáshoz hasonlítani.
Az üzemidőre értettem, hogy az nem rossz okosóra fronton.
Nyilvan nem egy elemes kvarcóra szint és nem is egy mechanikus óra a vetélytársa sem kinézetben sem funkciókban.
ápr. 16. 19:22
9/10 anonim válasza:
8
Igen ha csak mint óra használod. De akkor meg nem az okoskütyükhöz kell hasonlítani. Az eco-drive citizenem 18 éve ketyeg mindenféle gond nélkül. Az okosórád mikor bír ki ennyit töltés nélkül meg úgy általában.
ápr. 16. 19:42
10/10 anonim válasza:
Van hagyományos órám, ami biztosan túléli ezt, viszont az nem monitorozza a futást a pulzust stb stb ... Két külön dolog. De írtam is. Aki attól fél, hogy hamar lemerül és pl okosórát azért nem hord, nos nem mindegyik. Ha mindent is mér a 6 nap ennél kifejezetten jó idő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!