Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jól gondolom ezért nem tetszem...

Jól gondolom ezért nem tetszem senkinek?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam miért nem akar senki miért nem tetszetem egy fiúnak se igazán meg nem kapom meg azt a fajta figyelmet stb főleg azoktól nem akiknek örülnék is(nem azok a hiper jo képük valakiknek az átlagos ,nyilván nem modell pasikra gondolok komolyan) De semmi a velem egyidősök 20-21-22én most leszek 20 De azt vettem észre azokat a lányokat szeretik akik ki néznek többnek nagyon nőiesek, ezért nekem semmi önbizalmam azért is mert sose nem volt kapcsolat-szex se és én egyok kategoriába se esek bele kinézetbe Se feltöltöt száj mell szempilla sminkelek de nincs rajtam mű dolog, magasabbak en 158 vagyok vagy szőke vagy fekete hajú és barna bőr, nekem sötét barna hajam van de nem vagyok olyan sötet börü sőt egyáltalán (engem úgy nem vesznek észre nagyon azt érzem le megyek egy buliba utána napokig sírok…nem is érzem magam nőiesnek (akik meg kezdeményez nálam 30+-40+) nem értem miért főleg van olyan hogy néznek főleg az arcom de semmi több nem jönnek oda nem hívnak oda csak néznek kész, és nem vagyok dagadt sem

márc. 20. 23:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
De azt még mindig nem tudjuk hogy nézel ki.
márc. 21. 10:04
 12/19 A kérdező kommentje:
Bele írtam pedig
márc. 21. 10:52
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Az miért baj, hogy negyvenesek, pláne harmincasok kezdeményeznek? Ezek szerint mégis tetszel többeknek.
márc. 21. 10:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Mert 20at töltöm nyilván nem állok majd le 30-40 évesekkel , mégis csak jobb lenne egy velem egyidőssel
márc. 21. 11:03
 15/19 anonim ***** válasza:
83%

Valószínűleg ez a korlátolt mentalitás is közrejátszik abban, hogy kerülnek a férfiak.

Nem az a gond, hogy nem tíz meg húsz évvel idősebb férfit akarsz, mindenkinek vannak legalább minimális standardjai: valakit csak a plus size nők vonzanak, másokat csak a szőkék, megint mások kizárólag a görög katolikusok között keresgélnek. Ugyanennyire normális lenne az is, hogy ne legyen a partner három évvel idősebb vagy fiatalabb.

Te ellenben úgy fogalmazol, "NYILVÁN nem állok majd le 30-40 évesekkel...". Vagyis te valamiféle társadalmi törvényszerűségként tekintesz arra, hogy milyen korú partnered legyen. Ez a fajta beszűkült tudat, illetőleg a többséghez simulás, megfelelési kényszer a személyiség számos más aspektusában is megjelenik, és jellemzően nem vált ki szimpátiát.

márc. 21. 11:11
 16/19 A kérdező kommentje:
Egyszerűen az idősebbek nem a typeom
márc. 21. 11:19
 17/19 anonim ***** válasza:
96%
A magasságodat meg a hajszínedet írtad, legalábbis annyit sikerült kihámozni ebből a katyvaszból amit írtál. Ebből a két adatból még nem tudjuk hogy nézel ki. Mondjuk mutathatnál képet. 11-es voltam
márc. 21. 11:30
 18/19 Balasa Bence válasza:
57%

"Se feltöltöt száj mell szempilla sminkelek de nincs rajtam mű dolog."

Pedig ez az igazi érték, hidd el.

Hasonló a gondom nekem is, csak persze fordítva (én fiú vagyok, és a lányok érdekelnek).

márc. 21. 22:50
 19/19 anonim válasza:

Pedig szőke vagy,20 éves,alacsony.. hol a gond? Nem értem :D

Kicsit szürreális a sztori

márc. 21. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!