Jól gondolom ezért nem tetszem senkinek?

Valószínűleg ez a korlátolt mentalitás is közrejátszik abban, hogy kerülnek a férfiak.
Nem az a gond, hogy nem tíz meg húsz évvel idősebb férfit akarsz, mindenkinek vannak legalább minimális standardjai: valakit csak a plus size nők vonzanak, másokat csak a szőkék, megint mások kizárólag a görög katolikusok között keresgélnek. Ugyanennyire normális lenne az is, hogy ne legyen a partner három évvel idősebb vagy fiatalabb.
Te ellenben úgy fogalmazol, "NYILVÁN nem állok majd le 30-40 évesekkel...". Vagyis te valamiféle társadalmi törvényszerűségként tekintesz arra, hogy milyen korú partnered legyen. Ez a fajta beszűkült tudat, illetőleg a többséghez simulás, megfelelési kényszer a személyiség számos más aspektusában is megjelenik, és jellemzően nem vált ki szimpátiát.

"Se feltöltöt száj mell szempilla sminkelek de nincs rajtam mű dolog."
Pedig ez az igazi érték, hidd el.
Hasonló a gondom nekem is, csak persze fordítva (én fiú vagyok, és a lányok érdekelnek).
Pedig szőke vagy,20 éves,alacsony.. hol a gond? Nem értem :D
Kicsit szürreális a sztori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!