Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jól gondolom ezért nem tetszem...

Jól gondolom ezért nem tetszem senkinek?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam miért nem akar senki miért nem tetszetem egy fiúnak se igazán meg nem kapom meg azt a fajta figyelmet stb főleg azoktól nem akiknek örülnék is(nem azok a hiper jo képük valakiknek az átlagos ,nyilván nem modell pasikra gondolok komolyan) De semmi a velem egyidősök 20-21-22én most leszek 20 De azt vettem észre azokat a lányokat szeretik akik ki néznek többnek nagyon nőiesek, ezért nekem semmi önbizalmam azért is mert sose nem volt kapcsolat-szex se és én egyok kategoriába se esek bele kinézetbe Se feltöltöt száj mell szempilla sminkelek de nincs rajtam mű dolog, magasabbak en 158 vagyok vagy szőke vagy fekete hajú és barna bőr, nekem sötét barna hajam van de nem vagyok olyan sötet börü sőt egyáltalán (engem úgy nem vesznek észre nagyon azt érzem le megyek egy buliba utána napokig sírok…nem is érzem magam nőiesnek (akik meg kezdeményez nálam 30+-40+) nem értem miért főleg van olyan hogy néznek főleg az arcom de semmi több nem jönnek oda nem hívnak oda csak néznek kész, és nem vagyok dagadt sem

márc. 20. 23:28
1 2
 1/19 angelo99 válasza:
30%
Hol laksz?
tegnapelőtt 00:08
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Ha úgy beszélgetsz a pasikkal, mint ahogy írsz, akkor minden világos.
tegnapelőtt 05:14
 3/19 Noren1989 ***** válasza:
44%

Szia Eperke...szóval a helyzet az, h eléggé kilàtàstalan, amit írtàl a múltkor.

Màrh a tàrsadalom periféràjàn élsz/éltek.

tegnapelőtt 05:21
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

Szia.

Lenni én is 159 centi, 46 kg. Szeretni sportolni és odafigyelni a kajálásra. Tudod, szeretni szoknyát, meg szeretni mosolygást. Pasik szeretni engem, semmi mű nincs. Ja, beszélni nem mint robot, mint te, ahogy írni.

tegnapelőtt 06:11
 5/19 Sanyi2025 ***** válasza:
20%
nekem tetszel <3
tegnapelőtt 06:14
 6/19 anonim ***** válasza:
25%

Hidd el, pont ez az érték benned, hogy nem vagy "tömeglady".

Maradj ilyen természetes külsejű. Lehet hogy pasidarabszámban kevesebb néz rád, de biztos, hogy akik viszont rád néznek és szeretnének összejönni veled, azok sokkal értékesebbek lesznek számodra, mert ők sem a "tömegpasik", akiknek legtöbbje, el van szállva magától, öntelt majmok, s ha még jól áll anyagilag akkor meg mégjobban, tudod, megtanult a vizen járni, sőt, ő sózta a tengert.

Úgyhogy maradj csak ilyen, mert különleges vagy, nyugi.

tegnapelőtt 07:34
 7/19 anonim ***** válasza:
20%

6-folyt.

Különben is a feltöltött szájúak, 1m-es műszempillások, sziloknmellűek stb stb. nagyon egykaptafára néznek ki, semmi különleges megjelenés nincs bennük, csak mennek a sok birka között a 21 milliomodikak.

Szeméélyes véleményem : Én nagyon elitélem ezt a tömegőrületet, amiket a lányok művelnek magukkal.

tegnapelőtt 07:39
 8/19 A kérdező kommentje:
De én ezt már nem szeretem a szüzességem miatt is rosszul érzem magam , és depressziós vagyok És még szerintem a szüleim is csúnyának látnak mert sose mondják szép vagyok csak más gyerekeire, meg van egy unokatesom ő se mű fiatalabb is és mindig őt mondják , engem meg volt hogy lecsunyáztak
tegnapelőtt 07:45
 9/19 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagyok nyelvtan náci, de ahogy te írsz az valami katasztrófa.

Tanulj meg normálisan kommunikálni, szóban és írásban is, ez lenne az alapja mindennek.

tegnapelőtt 09:43
 10/19 A kérdező kommentje:
Normálisan szoktam élőben kommunikálni , csak nem szeretek írni
tegnapelőtt 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!