Jól gondolom ezért nem tetszem senkinek?

Szia Eperke...szóval a helyzet az, h eléggé kilàtàstalan, amit írtàl a múltkor.
Màrh a tàrsadalom periféràjàn élsz/éltek.

Szia.
Lenni én is 159 centi, 46 kg. Szeretni sportolni és odafigyelni a kajálásra. Tudod, szeretni szoknyát, meg szeretni mosolygást. Pasik szeretni engem, semmi mű nincs. Ja, beszélni nem mint robot, mint te, ahogy írni.

Hidd el, pont ez az érték benned, hogy nem vagy "tömeglady".
Maradj ilyen természetes külsejű. Lehet hogy pasidarabszámban kevesebb néz rád, de biztos, hogy akik viszont rád néznek és szeretnének összejönni veled, azok sokkal értékesebbek lesznek számodra, mert ők sem a "tömegpasik", akiknek legtöbbje, el van szállva magától, öntelt majmok, s ha még jól áll anyagilag akkor meg mégjobban, tudod, megtanult a vizen járni, sőt, ő sózta a tengert.
Úgyhogy maradj csak ilyen, mert különleges vagy, nyugi.

6-folyt.
Különben is a feltöltött szájúak, 1m-es műszempillások, sziloknmellűek stb stb. nagyon egykaptafára néznek ki, semmi különleges megjelenés nincs bennük, csak mennek a sok birka között a 21 milliomodikak.
Szeméélyes véleményem : Én nagyon elitélem ezt a tömegőrületet, amiket a lányok művelnek magukkal.

Nem vagyok nyelvtan náci, de ahogy te írsz az valami katasztrófa.
Tanulj meg normálisan kommunikálni, szóban és írásban is, ez lenne az alapja mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!