Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire megbízhatóak ezek az...

Mennyire megbízhatóak ezek az ideiglenes-, kimosható hajfestékek?

Figyelt kérdés

Még nem próbáltam, és kíváncsi vagyok, hogy mennyire tud mondjuk egy sötétebb barna hajat beszínezni, illetve, hogy könnyen eltávolítható-e.

Előre is köszönöm.

márc. 20. 17:44
 1/5 Metionin ***** válasza:
Látszódni az fog a hajon, ami sötétebb, mint a kiinduló hajszín. És sok termék becsapós, pl. a palette color shampoo-val rengetegen befürödnek. Színezőként árulják de nem kikopik, hanem lenő.
márc. 20. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha sötétbarna a hajad, akkor ok. Ott ha be is fogja, általában nem olyan tartós, nem olyan látványos. De ha pl. világosabb a hajad, akkor nem éri meg ezzel szórakozni, csak ha tudod, hogy nagy eséllyel nem fog teljes mértékben kikopni.
márc. 20. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Vannak azok, amik elvileg kb 20 hajmosással kijönnek és addig is kopnak. Na hát az nekem csak picit fakóbb lett, de erősen látható maradt egészen addig, amíg le nem nőtt. Majdnem mint egy sima festék.

Ha esetleg az ilyen egyszer használatos színes spraykre gondolsz, azok tényleg kijönnek egy alapos hajmosással.

márc. 20. 23:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
tegnapelőtt 07:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahol két komponenst kell összekeverni az sosem színező, nem fog lekopni, hanem meg kell várni míg lenő. Vannak azok a kis tasakos színezők pld ez:

[link]

Csak a haj felszínére tapad rá, nem bontja fel a haj kötéseit, ki fog kopni 6-10 hajmosás után. De csak az eredeti kiinduló hajszínnél sötétebbet vagy vöröset tudsz vele elérni.

tegnap 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!