Mennyire megbízhatóak ezek az ideiglenes-, kimosható hajfestékek?
Még nem próbáltam, és kíváncsi vagyok, hogy mennyire tud mondjuk egy sötétebb barna hajat beszínezni, illetve, hogy könnyen eltávolítható-e.
Előre is köszönöm.

Vannak azok, amik elvileg kb 20 hajmosással kijönnek és addig is kopnak. Na hát az nekem csak picit fakóbb lett, de erősen látható maradt egészen addig, amíg le nem nőtt. Majdnem mint egy sima festék.
Ha esetleg az ilyen egyszer használatos színes spraykre gondolsz, azok tényleg kijönnek egy alapos hajmosással.

Ahol két komponenst kell összekeverni az sosem színező, nem fog lekopni, hanem meg kell várni míg lenő. Vannak azok a kis tasakos színezők pld ez:
Csak a haj felszínére tapad rá, nem bontja fel a haj kötéseit, ki fog kopni 6-10 hajmosás után. De csak az eredeti kiinduló hajszínnél sötétebbet vagy vöröset tudsz vele elérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!