Mennyire igaz az, hogyha szódabikarbónával mosunk fogat akkor fehérebbek lesznek valamennyivel?
a dolog igaz, de nem ajánlanám, mivel nagyon ártalmas a fogakra, és ha megmosod párszor meggyengül a fogzománcod, és ezután mindenre érzékenyek lesznek fogaid.
inkább menny el fogorvoshoz, és fehéríttesd ki, drágább, de megéri :)
Nagyon kicsit talán fehérebbek lesznek, de nem éri meg mert a fehérség és a fogakban tett kár nincs arányban.
Meg ne próbáld, inkább menj fogorvoshoz és gazdaságos, reális áron is ki tudja fehéríteni úgy, hogy a fogaidban sem tesz kárt és nem fognak utána félévig fájni és nen lesznek gyengék.
Voltam már fogorvosnál. Szerencsére az uncsim pont fogorvos. De aztmondta, hogy még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy olyan speciáis modszerekkel fehéritse ki a fogam. Pedig valamivel nagyon szeretném, imádom a fehér fogakat, és nekem sajnos nem olyan tökéletesen fehérek. Nemtudom mit tehetnék.
(16 eves)
Fogkrém
Csinálj belőle fogkrémet! Keverj össze
1 teáskanál szódabikarbónát ½ teáskanál finomra őrölt tengeri sóval (kevésbé kalandorok kihagyhatják) és adj hozzá 1 csepp borsmenta vagy fodormenta 100%-os tisztaságú illóolajat néhány csepp vizet. Havonta 1-2x használd, mert erősen oldja a fogkövet és túlzott használata károsíthatja a fogzománcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!