Fogfehérítés szódabikarbónával. Ti mit gondoltok? :O
A legtöbb helye azt olvastam, hogy havonta 1x szabad. Egyébként, ha jó minőségű fogfehérítős fogkrémet használsz, elég mellette havonta 1x vagy 2x szódabikabónával fogat mosni. Valóban tönkre teszi a fogzománcot, ezért nem szabad gyakran használni.
A napi 2x-i használat, biztos, hogy sok, de hosszútávon szerintem a heti 2x-i használat is sok.
Nekem pl. a vademecum white fresh 2in1 fogkrém vált be. Mióta ezt használom észrevehetően fehérebb a fogam, mellette havonta 1x használok szódabikarbónát is, ha nagyobb alkalom van akkor 2x.
Szerintem érdemesebb kipróbálni, melyik fogkrém használ neked, és azt használni, mert hosszútávon tényleg tönkreteszi a fogzománcot a szódabikarbóna. Egy ismerősöm fogáról már lepattogok a zománc, mert gyakran használt szódabikarbónát fogfehérítésre..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!