1/13 anonim válasza:
Nem vagyok nagymellmániás, de lehetne mellben erősebb, nagyon kis laposkának tűnik.De ettől eltekintve nagyon szép, szép a nyaka is:)
19/f
2/13 anonim válasza:
nem rossz csak csatlakozok az előttem szólóhoz mellbe lehetne erősebb egy picit 16/F
5/13 anonim válasza:
Rájöttem, h nem is olyan kicsi a mellem:D 18/L
6/13 anonim válasza:
Így szétretusálva nem rossz attól függetlenül, hogy a melle befelé nőtt. De photoshop nélkül már lehet nem mondanám :)
8/13 anonim válasza:
hááát minden rosszindulat meg minden nélkül, de azt hiszem, h még soha nem láttam ennyire lapos csajt LOL
9/13 anonim válasza:
Nincs vele baj de csak a szoli a szép arc és a hibátlan bőr(retusált) teszi az összképet jóvá.Anélkül - nem tudom anélkül látni kéne.
10/13 anonim válasza:
ez a noi test nem valami vonzo.fuggetlen attol hogy nincsenek mellei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!