Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zavaró lehet a nagy fül egy...

Zavaró lehet a nagy fül egy fiúnál? :/

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a problémám, hogy a füleim elég nagyok. Nem igazán állnak el (már csak az hiányozna), de méretre nagyok. Kb. olyanok mint Király L. Norbinak az X-faktorból. (Tudom érdekes viszonyítási alap, de tényleg olyanok :D)

Eddig mindig meghagyattam oldalt a hajam, de az meg csak úgy hülyén nézne ki, szóval a fodrász ugye hozzáigazítja az egészet, és így viszonylag azért sok hajam van. Arra gondoltam levágatom, és oldalt is leszedetem, fent meg tüsire.

De attól félek, hogy ez 1 hatalmas hátrány lenne a lányoknál, főleg hogy semmi sem takarja. Lányok, titeket ez zavarna ismerkedésnél?

Tudom, kissé furcsán hangozhat a kérdés, mert ezt magamnak kéne eldöntenem. De már óvodában is csúfoltak a füleim miatt, meg általánosban is, és ez így megmaradt bennem, hogy csúnya vagyok ekkora füllel...

Lehet, hogy kicsit zavaros, bocs, de nem tudom máshogy kifejezni magam.

Köszi, 14/F.

2010. nov. 8. 21:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Az általános iskola alatt az alsó tagozatot értettem, most vagyok 8.as, 5. körül már leszoktak erről, de nem tudom, én még mindig bizonytalan vagyok...:/
2010. nov. 8. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna! :) És akit zavar azzal ne is foglalkozz!

19/L

2010. nov. 8. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem, alapjában nem zavar a nagy fül(az elálló sem), valakit pont ez tesz cukivá :))

De ha jól értelmeztem, fel akarod nyíratni oldalt a hajad. Ez nem is lenne rossz, csak nagyon kiemelné a füleidet.

De amúgy, ha helyes vagy, meg aranyos, kedves, és nem vagy bunkó, akkor semmiképp sem hátrány a nagy fül :))

2010. nov. 9. 10:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem nincs bajom a nagy/elálló fülű fiúkkal. Sőt. Király L. Norbin meg Szántó Dávidon (aki nem tudná, a sportriporter) kifejezetten aranyosnak/különlegesnek találom.

21/l

2010. nov. 9. 11:52
 5/10 anonim ***** válasza:

nem zavaró :)

szerintem inkább aranyos :D

2010. nov. 9. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Néha aranyos, néha zavaró. Fontos ám az is, milyen a többi rész ott körülötte.
2010. nov. 10. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
dehogy zavaró, szerintem tök aranyos.:) 15/L
2010. nov. 10. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:
ha az arca szép akk nem zavarna
2010. nov. 10. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon aranyos :$ :)

14/L

2010. nov. 27. 10:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Végül is hogyan döntöttél? Nekem kisebb de elálló füleim voltak, és megműtötték. Most már bátran leszedetem a hajamat a füleim körül is:)
2013. márc. 5. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!