Zavaró lehet a nagy fül egy fiúnál? :/
Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy a füleim elég nagyok. Nem igazán állnak el (már csak az hiányozna), de méretre nagyok. Kb. olyanok mint Király L. Norbinak az X-faktorból. (Tudom érdekes viszonyítási alap, de tényleg olyanok :D)
Eddig mindig meghagyattam oldalt a hajam, de az meg csak úgy hülyén nézne ki, szóval a fodrász ugye hozzáigazítja az egészet, és így viszonylag azért sok hajam van. Arra gondoltam levágatom, és oldalt is leszedetem, fent meg tüsire.
De attól félek, hogy ez 1 hatalmas hátrány lenne a lányoknál, főleg hogy semmi sem takarja. Lányok, titeket ez zavarna ismerkedésnél?
Tudom, kissé furcsán hangozhat a kérdés, mert ezt magamnak kéne eldöntenem. De már óvodában is csúfoltak a füleim miatt, meg általánosban is, és ez így megmaradt bennem, hogy csúnya vagyok ekkora füllel...
Lehet, hogy kicsit zavaros, bocs, de nem tudom máshogy kifejezni magam.
Köszi, 14/F.
Engem nem zavarna! :) És akit zavar azzal ne is foglalkozz!
19/L
Nem, alapjában nem zavar a nagy fül(az elálló sem), valakit pont ez tesz cukivá :))
De ha jól értelmeztem, fel akarod nyíratni oldalt a hajad. Ez nem is lenne rossz, csak nagyon kiemelné a füleidet.
De amúgy, ha helyes vagy, meg aranyos, kedves, és nem vagy bunkó, akkor semmiképp sem hátrány a nagy fül :))
Nekem nincs bajom a nagy/elálló fülű fiúkkal. Sőt. Király L. Norbin meg Szántó Dávidon (aki nem tudná, a sportriporter) kifejezetten aranyosnak/különlegesnek találom.
21/l
nem zavaró :)
szerintem inkább aranyos :D
Szerintem nagyon aranyos :$ :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!