Zavaró ha egy lánynak sok fülbevalója van?
Nekem egyiken 8 másikon 10, mióta már megvannak volt már pár barátom és egyiket sem zavarta, ha erre gondolsz. Sőt ha nem voltak bent, akkor volt amelyik rám is szólt, hogy tegyem be. Már ha pasira megy ki a kérdés.
Egyébként sok tanár van akit zavar, de majd megszokja, mikor kilencedikes voltam már volt orrpiercingem, elején kicsi húzta a száját az ofő, de mikor mondtam, hogy nem veszem ki, mert benő, ahhoz meg drága volt, akkor megnyugodott.
22.17es
Erre is van megfelelő módszer. Olyan palit kell választani aki szintén azonos veled.
Nekem jelengleg a bal fülembe 2, a jobb fülembe 1 lyuk van. Tavasszal tervezem, hogy csináltatok még 3-at, azt szeretném, hogy mind a két fülembe 3-3 lyuk legyen:)
Engem nem érdekel ki mit gondol, nem másoknak akarok megfelelni, hanem saját magamnak:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!