Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, tölti-e még valaki a...

Csajok, tölti-e még valaki a Karácsonyt, Szilvesztert gipszben?

Figyelt kérdés

Én kedden, 10-én, sikeresen eltörtem a bokám, 6 hétig gipszben lessz 🥺

Ha van még valaki hasonló helyzetben, gondolkodtatok azon, hogy mibe öltöztök fel, mit csináltok az ünnepek alatt??

dec. 13. 07:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyan nincs gipszben a lábam, de az én ünnepi dolgaimba nem zavarna bele. A karácsony elég lightos nálunk, és a szilveszter is. Eszünk, iszunk, társasozunk, ilyesmik. Nem mennék bulizni ilyenkor, nekem nem hiányzik.
dec. 13. 13:37
 2/3 anonim válasza:
Nekem november 5-én elmozdulás nélküli bokatörésem volt. Szerencsére tegnap levették a körkörös gipszet.
dec. 17. 07:52
 3/3 kornel1980 ***** válasza:

Kedves kérdező, sajnálom, hogy így jártál ilyenkor leginkább az ücsörgés, esetleg lábköröm lakkozás, gipszdekorálás lesz a program a család tagjaival. Karácsonyra remélem csökken a fájdalmad és a duzzanat, és mobilabb tudsz lenni egy kicsit, de túlzásba így sem szabad vinni.

Kívánok gyors felépülést.

dec. 17. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!