Mi a véleményetek a Pink Sugar Red Velvet illatárol?
Figyelt kérdés
Tartosságára vagyok nagyon kíváncsi, és az intenzitására.
Azt olvastam hasonló az illata az eredeti pink sugarhoz, csak nincs benne az égett cukor szag, ami nekem nagyon erős volt. Viszont az alap illatot nagyon szeretem benne, ami tömény édes gourmand. Ezért a red velvet változatát vettem meg, de tartosságát nem tudom, hogy olyan mint a pink sugarnak, vagy gyengébb, arról nem találtam információt :/
Már megrendeltem a parfümöt, gondoltam egy próbát megér, de annyira izgatott vagyok, hogy vajon milyen lesz...
Akinek volt, vagy használja most is ezt a parfümöt, irna nekem róla véleményt? Köszönöm ha szánsz időt és kifejted. :)
ma 14:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!