Mennyi idő után lehet visszaépíteni a zöld körömre a műkörmöt?
Figyelt kérdés
Évek óta csinálom magamnak a műkörmeim. Mindig alapos vagyok a köröm előkészítésénél, pont azért hogy ne történjenek ilyenek. Most kicsit hanyag voltam mert láttam hogy feljött kettő körmöm is viszont nem akartam leszedni őket mert nem nagyon volt időm újraépíteni, es sajnos kijott a körmeimen. ez a zöld köröm baktériumos fertőzés. A kérdésem hogy mennyi idő alatt tud ez eltűnni? Mennyit kell várnim hogy visszaépíthessem a körmeim?nov. 13. 16:41
2/3 anonim válasza:
Megkell várni ameddig teljesen le nem nő, utána építhetsz rá. Addig hagyd natúran
3/3 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo igen kezelem oket
nov. 14. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!