Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek egy barna szem...

Szerintetek egy barna szem lehet szép színű?

Figyelt kérdés
Én is barna szemű vagyok, de szerintem egy barna szemszínben sincs különlegesség. Mert jó, nem ronda, de annyi van... Kék, zöld szemű embereknek sokszor megcsodálom a szemét, milyen szép színű, különleges. Szerintetek?

szept. 21. 20:22
 1/10 anonim válasza:
100%
Igen.
szept. 21. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mint a frissen olajozott mahagóni

[link]

szept. 21. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sok szép árnyalata van. Attól, hogy valami nem különleges, még lehet nagyon szép.
szept. 21. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barna szem a kedvencem. Jó, hazabeszélek, mert nekem is az van. De mondjuk pont nőkön tud tetszeni más szín is (én is hetero nő vagyok), viszont férfiakon meg szinte kizárólag a barna jön be. Egyrészt a barnának is vannak ritka árnyalati, másrészt hiába gyakori ha egyszer az tetszik. Meleg és titokzatos.
szept. 21. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szép, a legtöbb színes smink azzal mutat jól. Egy kékszemű most kifestheti kb. Rózsaszínnel, barnával. Egy barna? Zöld, kék, lila, fehér, mályva, minden tök jó vele.
szept. 22. 11:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
szept. 22. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, mert számít hozzá az arcforma, a hajszín is.
szept. 22. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem zöldszemű nőként a barna szemű srácok tetszenek a legjobban. Szerintem a sötétebb árnyalatok nagyon nagyon szépek, a világosabbak jól néznek ki a fényben.

És ugye már elmondták előttem sokan hogy az mutat a legjobban a színes szemhélyfestékekkel.

szept. 25. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a barna a kedvencem
szept. 26. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Fiúkon pont az tetszik legjobban

De egyébként tényleg vannak olyan árnyalatai, amik gyönyörűek; a többivel sincs semmi baj

okt. 15. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!