Szerintettek a türkizkék és zöld színű szemhez milyen hajszín passzol a legjobban?
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 16:22
A kérdező szavazást indított:
Szőke
Vörös
Barna
Fekete
Valami egyedibb ( kommentbe írom)
38 szavazat
1/15 Noren1989 válasza:
Nos: vörös, lila, kék, zöld, fekete. Mindet làttam màr élőben nőnemű egyeden. Mind tetszett.
2/15 anonim válasza:
Nagyon sok mindentől függ, pl évszak típustól.
3/15 anonim válasza:
akarmelyik. ne a szemed szine tartson vissza
4/15 anonim válasza:
Mindenképp a sötétebb hajszín, legyen az egész sötétszőke, vagy barna, ami annyira sötét, hogy szinte fekete. És természetesen a szénfekete haj is.
5/15 anonim válasza:
Nem értem a fekete hajszín sztárolását, pláne itthon (😆).
Természetes hajszíneddel biztosan jól néz ki, aláírhatom.
6/15 anonim válasza:
#5: Szó sem volt róla, hogy megváltoztatná a természetes hajszínét. Nem ez volt a kérdés. Mi van akkor, ha például egy történet írásához szeretné?
Nem tudhatom, mert ez is csak egy teória, ahogy a tied is az. Tovább lehet gondolni, a kérdező kérdését, de nem szükséges.
7/15 anonim válasza:
Na, akkor legyen szőke. A szőkék szuperek.😅
8/15 anonim válasza:
A többi számomra sajnos soha nem volt senkin említésre méltó.
10/15 anonim válasza:
Azok nem. A göndör én vagyok.😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!