Olyan letezik, hogy egy hajszin teljesen "megvaltoztatja" az ember kulsejet?
Figyelt kérdés
Vilag eletemben festett vilagos szoke voltam. Aztan lenovesztettem es az eredeti hajszinem kezdtem el hasznalni, ami nagyon sotet szoke. Most mar teljesen eltunt a festett resz, csak az eredeti hajszinem van. Viszont olyan "masnak" latom magam. Marmint az arcom, mintha megcsunyultam volna vagy nem tudom😀 Ez lehet a hajszin miatt?2021. jún. 21. 22:49
1/6 Metionin válasza:
Igen. Nekem az eredeti hajszínem sárgás-szürkés szőke, egyszóval olyan mint egy alaposan elrontott szőkítés. Hozzá hullafehér, hideg árnyalatú a bőröm és kék a szemem. Amíg nem festettem be a hajam, kb. nem volt semmi karaktere az arcomnak, sötétebb színekkel viszont teljesen más, sokkal jobban nézek ki.
2/6 anonim válasza:
Igen. Volt egy ismerősöm, akinek vörös volt a haja. Amikor 1-2 évvel később találkoztam vele, hosszú barna hajjal, meg sem ismertem.
3/6 anonim válasza:
Igen, úgy gondolom, az ember karakterén is rengeteget változtat.
A természetes hajszínem sötét egérszürke. Sötétebb, mint az átlagnak, de épp elég fakó ahhoz, hogy halál unalmas legyek és kvázi láthatatlan.
6 éve szőke a hajam, ami tényleg rengeteget dob rajtam, és rengetegen hiszik azt, hogy ez az eredeti hajszínem. Sokkal kisimultabbnak látszik az arcom tőle, sokkal többen megnéznek az utcán.
4/6 anonim válasza:
Igen. Engem meg sem ismernek a régi képeimen ahol sötétbarna (festett hajam van). A személyimen is olyan és folyton magyarázkodnom kell. Olyan karakterű az arcom, hogy már pár apró vonás alapján meg lehet állapítani, hogy én vagyok de első ránézésre még így sem hiszik el sokszor. Most az eredeti színe van (szürkés szőkésbarna), szóval mintha nem is én lennék.
5/6 anonim válasza:
Hajszín is és fazon/stílus is meg tudja változtatni az arcot:)
6/6 anonim válasza:
Igen, nagyon is. Nekem is mindig szoszi hajam volt es jol is allt. De most a munkam miatt nem tudom festeni ugyh az eredeti színre lett befestve. En is sokkal csunyabbnak erzem igy magam. Total jellegtelenne tesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!