Hogy tudnám elfogadni azt ahogy kinézek egyszerűen utálom ?
Figyelt kérdés
nov. 9. 14:10
21/41 A kérdező kommentje:
#20 igazából az a bajom első sorban hogy mondták rám hogy csúnya vagyok másik meg hogy én nem érzem jól magam a bőrömben és nem tudom eldönteni hogy nézek ki
nov. 11. 12:48
22/41 anonim válasza:
21
Ha gondolod mutass képet, megmondom, hogy mit gondolok
23/41 A kérdező kommentje:
#22 hova küldjem
nov. 11. 13:33
24/41 anonim válasza:
23
Vagy privátban, vagy ha nem baj, ha itt mindenki látja, akkor ide is ki tudod tenni.
De egyébként 98%-ig biztos vagyok benne, hogy nincs veled semmi baj, és csak az önbizalom hiány miatt gondolod, hogy nem nézel ki jól.
25/41 A kérdező kommentje:
#24 nem szégyellem.az arcom csak nem szeretném ha valaki felismerne
nov. 11. 14:14
26/41 anonim válasza:
25
Nem kell képet küldeni, csak ha hallani akarsz egy ismeretlen embertől véleményt. Az tuti, hogy pl. engem nem ismersz
27/41 A kérdező kommentje:
#26 úgy értem hogy ide a kérdés alá nem akarom küldeni
nov. 11. 14:54
28/41 anonim válasza:
Küldd privát üzenetben, kattints a hozzászólás (pl. ez) alján látható "Privát üzenet" linkre.
29/41 anonim válasza:
Most nézem, hogy privát üzenetben nem lehet képet küldeni, küldj akkor linket. Megnyitod a telefonodon a google Fotók alkalmazást, megnyitod a képet, amit el akarsz küldeni, a megosztás ikonra kattintasz, majd "Link létrehozása" opcióra, és beilleszted a linket privát üzenetbe.
Ezt most én is megcsináltam az egyik képemmel, nézd: [link]
30/41 A kérdező kommentje:
#29 nem neked küldtem a képet ?
nov. 12. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!