Hogy tudnám elfogadni azt ahogy kinézek egyszerűen utálom ?
Figyelt kérdés
nov. 9. 14:10
1/41 anonim válasza:
Sehogy ne fogadd el. Ha valami nem tetszik, változtass rajta. Ha lusta vagy változtatni, akkor pedig ne sírj itt.
3/41 A kérdező kommentje:
Lemaradt a részletezés : tehát akkor kezdem ,szvl nem vagyok elhizva elég vékony vagyok 42 kg és elég alacsony is (nem vagyok csontos megfelelő alak megvan) az arcommal még úgy nem is lenne baj de van egy bőr betegségem ,amiért már 3 szor voltam bőrgyógyásznál és használom a krémet is amit felírták nekem viszont valahogy nem akar elmúlni . A hajam lassan nő , egy héten 2-3 szor kell mosni. Az orrom elég hegyes ami nagyon zavaró és rontja az oldal profilomat . Igazából ennyi a problémám viszont sokszor megkapom hogy csúnya lennék (főleg általános iskolában mondtak sokszor ) van olyan nap ,hogy elégedett vagyok magammal és van olyan amikor nem annyira . Nem vagyok fotogén típus tehát nagyon előnytelen képek is tudnak készülni rólam , ritka az ami jó kép lenne . A probléma az hogy miért kapom meg annyiszor hogy csúnya vagyok ?
nov. 9. 14:27
4/41 anonim válasza:
Én csak addig tudom elfogadni magam, ameddig tükörbe nem nézek, vagy nem csinál rólam fotót. ( Mivel én magamról nem szoktam) Ronda külsővel áldott meg a sors, és nem tudok vele mit kezdeni. ( Vagyis nagyon régen, még jól néztem ki, de idővel lettem csúnya) Elfogadni talán el tudom, csak ha valaki ( tesóm) az orrom alá tesz egy még plusszban nagyon előnytelen rossz fotót, akkor az elég rosszul esik. Az itthoni tükröt már megszoktam, és az itteni fényeket, de máshol elég furán, még szarabbul nézek ki, meg fotókon is. Egyébként nem lány vagyok, hogy különféle sminkek mögé bujjak.
5/41 anonim válasza:
Túl jó dolgod van és sok időd, hogy ráérsz ilyen piszlicsáré dolgokkal foglalkozni. Szerintem te tutira egy szép lány vagy. Azért mondják rád, hogy ronda vagy, mert irigyelnek.
6/41 A kérdező kommentje:
#5 szüleim is mondogatjak rám hogy az vagyok
nov. 9. 14:50
7/41 A kérdező kommentje:
#4 én szoktam képeket csinálni magamról de nem szoktam 20 képet percenként posztolni magamról fb ra vagy instára 1-2 kép van rólam kint viszont mostanában szerencsére sikerült rólam jó képek suliban de azok nem arra való hogy posztoljam viszont sajnalom hogy nem jelöltek meg rajta engem azokon a képeken ... Sminkkel úgy állok hogy mindig ha elmegyek otthonról szoktam sminkelni de ilyen alap dolgokat tehát nem 5 réteg hanem csak 1
nov. 9. 14:55
8/41 anonim válasza:
Hát az elég baj, hogy a szüleid ilyet mondanak. Ezért nincs neked önbizalmad, mert a szüleid ilyen hülyeségeket mondanak.
10/41 anonim válasza:
A saját szüleid mondják rád hogy csúnya vagy? Nagyon sajnálom, akkor ezért tartod magadat annak. Nem értem minek vannak ilyen rémes szülők a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!