Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha 28 évesen úgy nézek ki,...

Ha 28 évesen úgy nézek ki, mint egy 18 éves, akkor tényleg fiatalos leszek 40-50 éves koromban?

Figyelt kérdés
Lány vagyok.

tegnapelőtt 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos.
tegnapelőtt 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne hidd. Ez fordítva is elsülhet.

Én 15 évesen kinéztem 20-22 évesnek kb, nem véletlen mentem én cigit venni, meg piát, mert nekem gond nélkül kiadták, igaz határozottan is kértem.

Aztán valahogy 35 évesen még sokan 25-26 évesnek néznek, mert fiatalos arcom van, alig van arcszőröm, franc sem érti, miért, de ez van. Viszont ott a haverom aki 25 évesen még 16 évesnek nézett ki és sokan ennek hitték és még a személyijét is elkérték a dohányboltba akkor, most 35 évesen már 40 felettinek nézik, főleg hogy alig töltötte be a 30-at már elkezdett őszülni és picit ráncosodik a szeme környékén.

Szóval....

Meg ott a barátnőm húga aki idén lett 30 de mint egy 20 éves olyan, és nem csak külsőre.

Viszont az egyik rokonom 30 évesnek néz ki és 48 éves, és a régi fotóin amiken 15 meg 18 éves volt, már azokon is úgy nézett ki mint egy 20 év körüli. Amikor esküvői fotóit néztük egyszer amikor 25 éves volt, és akkor is úgy nézett ki mint most 48 évesen, annyi különbséggel hogy akkor rövid, éppen csak vállig érő haja volt, most meg kb fenékig érő haja van.

tegnap 01:02
 3/7 anonim válasza:
80%

Ha nem cseszed szét magad, akkor jó eséllyel fogsz 50 évesen is a korodnál fiatalabbnak tűnni.

Sportolj is, ne legyen mamatested.

tegnap 01:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha az ember odafigyel magára, az segíthet, de az tény, hogy senki sem tudja előre megmondani, hogy miképp fog valaki kinézni 10-20 év múlva.
tegnap 05:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha odafigyelsz magadra, nagy eséllyel igen, de garancia nincsen rá, jöhet például egy stresszes időszak nem minőségi alvással, az nagyon hamar meglátszik valakin
tegnap 06:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
tegnap 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Képet esetleg szabad kérni?
tegnap 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!