Miért 18 éves koromba lettek aknés?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál, kaptam gyógyszert de azt akkor se értem miért most lett ilyen az arcom. Eddig is voltak miteszerek meg 1-2 pattanás szinte mindig de sose súlyosak...2020. okt. 28. 23:28
1/2 anonim válasza:
Rengeteg minden állhat a hátterében, pl. hormonprobléma, bakteriális fertőzés, ételallergia vagy valamilyen új kozmetikum amit nem bír a bőröd. Ha a gyógyszer nem használ egy teljes kivizsgálás nem ártana, de gondolom ezt az orvos magától is felajánlaná. :)
2/2 anonim válasza:
Ha nem rég alakultak ki lehet , hogy a maszkviselés okozza . Sok embernek lett problémás arcbőre miatta . Probálj meg mindig új vagy már megmosott maszkot felvenni ahányszor csak lehet .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!