Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Barataim azt mondjak hogy...

Barataim azt mondjak hogy csunya vagyok. Szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 5. 00:48
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
en vagyok mind2 kepen:D hat talan vannak jobb kepeim is a hajam most rovid es megcsinaltam zselevvel hat most nem tudok csinalni mas kepet :D de megprobalok ha akarjatok
2010. nov. 5. 11:20
 22/32 anonim ***** válasza:
Nem vagy csúnya, kimondottan szimpatikus arcod van . :)
2010. nov. 5. 12:12
 23/32 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs veled.(azért a nagyszájú barátaidról is megnéznék 1-2 képet.:D)
2010. nov. 5. 12:54
 24/32 anonim ***** válasza:

szerintem nem vagy csúnya...sőőőőőt...helyes vagy:)

azt én is megkérdőjelezem, hogy tényleg a barátaid-e...mert aki barát nem mond ilyet...az megint más, ha megkérdezed, hogy mondják el milyennek gondolnak, de akkor sem azt kéne mondaniuk, hogy csúnya...

ne hagyd, hogy esetleg kihasználjanak, és szórakozzanak veled...:)

az is lehet, hogy csak azért mondják, hogy bosszantsanak...nem kell velük foglalkozni, de azért ha kell szólj vissza...persze nem kiabálva, csak szépen, de mégis olyan szót használva, amiből megértik, hogy nem kéne megbántani téged:)

pl. ha azt mondják, hogy csúnya vagy, mond ezt: "Lehet, csúnya vagyok, de mégse cserélnék arcod veled!" vagy

"Ha ekkora fejem lenne, én is irigykednék magamra!" vaaaaagy ha a plasztikásat mondják, akkor ezt mond: "Már voltam, és azt mondta, elvihetném legközelebb azt a sárkányfejű haveromat!" vaaaagy " Rendben, de te is gyere velem, mert rádférne ez-az, de nyugi elrontani téged már úgyse tudnak jobban!" XDDDDDDDDDD

nem árt néha visszaszólni...persze nem ismerem a haverjaid...szóval ha olyanok, hogy képesek lennének téged bántani, akkor jobb nem szólni...ezt te tudod, én csak adtam pár tippet:)

szóóóval ezt csak akkor, ha nem verekedősek, és nem szivatósak...és ha nem akarsz velük nagyon összeveszni:)

a lényeg, hogy szerintem nagyon helyes fiú vagy...és a képedre nézve, én egy kedves, aranyos fiút látok:)

ne aggódj, nincs okod elhinni a "barátaid" szavait:)

remélem segítettem:)

2010. nov. 5. 13:41
 25/32 anonim ***** válasza:
az első képről próbáltam gondolatban levarázsolni a szemüveget, és úgy helyes voltál. aztán láttam a 2. képet. azon meg főleg helyes :D
2010. nov. 5. 20:09
 26/32 anonim ***** válasza:
Szemüveg nélkül tényleg sokkal jobb. Azt mondtam volna, hogy átlagos, de semmi féleképp sem csúnya. De most hogy láttam a második képet, azt mondom, hogy nagyon kellemes a kisugárzásod. Szívesen szóba elegyednék veled egy ilyen helyen ahol ülsz. :) Legyél mindig kedves, jófej, és mosolygós, akkor szívesen szóba állnak veled a lányok. Ők nem a barátaid, ha ilyet mondanak. Hány éves vagy amúgy? 24/L
2010. nov. 8. 08:06
 27/32 A kérdező kommentje:
mennyit adsz?:D
2010. nov. 8. 09:21
 28/32 anonim ***** válasza:

lehet hogy hímringyók a barátaid, azért mondják hogy csúnya vagy... ne akarj hozzájuk hasonlítani :)

és amúgy a barátaid szerintem főként srácok, és ne hogy már nekik akarj helyes meg jó fiú lenni :D ha lesz (esetleg már van) barátnőd, ő nem hiszem a "csúnyaságod" miatt szeret :D

amúgy ne kinézett miatt barátkozzanak az emberek, és ha csúnya valaki? lehet tényleg magukhoz hasonlítják a másikat. ez nem feltétlen irigység.

2010. nov. 8. 12:05
 29/32 anonim ***** válasza:
Hát, kb. 26 éves lehetsz. Bocs ha sokat mondtam.
2010. nov. 8. 18:16
 30/32 A kérdező kommentje:
huha:D am csak 18 vagyok
2010. nov. 8. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!