Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg furcsa, vagy csodálkoz...

Tényleg furcsa, vagy csodálkozni való dolog egy alacsonyabb árkategóriájú óra?

Figyelt kérdés
Tehetős közegben mászkálok. Mindenkinek Rolexe van. Nekem is vannak drágább óráim, IWC Shaffhausen és Porsche Design. Ezutóbbi nem az a borzalmasan drága presztízs luxusóra, de nem is olcsó. Az én példányomnak is 7e EUR fölött van a listaára. Személy szerint a Rolex nekem nem jön be, tehát nem azért nincs, mert nem lehetne. Valamiért azonban beleszerettem a CASIO G-Shock szériába és vettem egyet. Azóta a drága órák a forgatóban pihennek és ezt hordom. Sokan meg csodálkoznak az ismeretségemben, hogy ez meg hogyhogy. Az órákhoz nem értők sokkal dögösebbnek látják az igazán presztízs óráimhoz képest, a hozzártők meg snassznak tartják. Ez tényleg ennyire fura lenne? (Néztem ilyen órás videókat, óragyűjtőkről is és ott agyon dícsérték, hogy na az illető mennyire nem sznob, hogy a Jaeger L.C. meg az Audemars mellett van neki G-Schock-ja is. AMúgy az sem a legolcsóbb óra, csak olcsóbb, mint a luxusmárkák. De én nagyon szeretem.)

#karóra #Casio #Porsche #G-Shock #IWC Schaffhausen #Vacheron
okt. 24. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

én azt hordanám, ami tetszik. Mások véleménye nem érdekel...

Most akkor én még ennél is gázabb lennék, hogy 70 000-es óra tetszik? :D ugyanmár..

okt. 24. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Hetente írod ki a kérdéseidet ugyanebben a témában.

Folyamatosan az jön le belőlük, hogy komoly kisebbségi komplexusod van, amit drága karórákkal próbálsz kompenzálni.

Miért nem mész inkább el egy pszichiáterhez? Olcsóbb mint egy Rolex, és hasznosabb is.

okt. 24. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Tehetős közegben mászkálsz, és innen kell tanács?
okt. 24. 18:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért? Ez a honlap a nincstelen proli csóróknak van fenntartva? Nem láttam ilyet az ászf-ben.
okt. 25. 05:59
 5/6 A kérdező kommentje:
2-es. Összekeversz valakivel. Ez az első óra témájú kérdésem az utóbbi 10 évben
okt. 25. 06:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó a G-Shock csak nem minden alkalomra. Hétköznap rohangászni, sportolni tökéletes. De ha olyan munkád van oda fel kell venni egy normalis órát(értelemszerűen nem a platina Rolexet hogy aztán megkéseljenek az utcán miatta).
okt. 29. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!