Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az orosz, ukrán nők miért...

Az orosz, ukrán nők miért olyan kiemelkedően szépek?

Figyelt kérdés

okt. 24. 01:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden népnél vannak csúnyák meg szépek is láttam orosz nőt akiről el se lehetett dönteni hogy fiú vagy lány és rosszak voltak a fogai
okt. 24. 10:59
 22/26 A kérdező kommentje:
Van egy jellegzetes kinézetük. Fehér bőr, pisze orr, erős, széles állkapocs, széles mosoly, markáns arcvonások. Gyönyörű
okt. 24. 12:45
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
#22 egy adott országban ahol mindenki azt hiszi hogy ott mindenki gyönyörű meg helyes aztán ott is láttam csunyakat is és ugyanúgy egy olyan népnél ahol a legtöbb csúnya ott is van szép is
okt. 24. 12:49
 24/26 anonim ***** válasza:
76%

16 azért ennek nézz egy kicsit jobban utána

Nagyon sok kombináció lehet arra hogy hogy nézzen ki a gyerek, de 2 átlagos arcú emberből sosem lesz Angelina Jolie.

Mint ahogy az ő szülei is szépek voltak majd a 3 gyerekük is szép pittel.

Az én arcom a módosult verziója az anyámnak, nagyon hasonlítunk, ő pedig az apjára hasonlít nagyon aki szinten helyes volt.

Az apám is helyes volt fiatalon, bár rá abszolút nem hasonlítok. A nagymamám, az ő húga, a másik nagyapám, meg a nagynéném is mind szépek.

Mikor az anyámmal nyaralunk külföldön mindig orosznak néznek minket egyébként.

Ezt a sztereotípiát is szeretik nyomatni, hogy 2 nem szép embernek születhet nagyon gyönyörű gyereke. Hát nem.

okt. 24. 17:11
 25/26 A kérdező kommentje:

Érdekes. Egy ismerősöm kérdezte, hogy nekem milyen nők jönnek be, mutattam egy képet, ő meg egyből rávágta, hogy ez a nő orosz.

Az orosz nők tényleg nagyon különlegesek.

okt. 24. 18:50
 26/26 anonim ***** válasza:

[link]

Azért ha megnézel egy videót random nőkről egyaltalan nem lehet elmondani hogy jobb lenne az átlag mint pl nálunk….

Eleve nyilván több a szép orosz nő mint a magyar hiszen ok 140 millióan vannak.

Ez a video tele van átlag és bőven átlag alatti nővel…

De az igaz hogy van egy keleti szláv külső, ami nagyon szép

okt. 24. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!