Szláv népek.
A válaszhoz utána kellene nézni annak, hogy miként alakult ki ez a népcsoport, kikkel keveredtek.
Bárhogy is legyen, szerencsésen alakult, mert az biztos, hogy többen közülük tényleg jól néznek ki.
Egy
Egyébként meg életmód is benne lehet, mert hiába a jó genetika, ha elzűllik az ember. A zűllés következményeként ugyanis aki szép volt korábban, az megcsúnyul.
#1 voltam
Nem csak, hogy szépek, kb mintha a múltba repülnél, amikor megismered őket.
Egy napon nem lehet emlegetni a magyar nőkkel.
Azt azért ne felejtsük el, hogy ha a mi őseinket nem adták volna hozzá azokhoz a férfiakhoz a felmenőink, hanem ők választhattak volna párt, akkor mi NEM léteznénk.
Lehet tehát itt beszélni arról, hogy mi a jó, és mi a rossz. De a világot szemlélve, mintha Pangloss mesternek lenne igaza, hogy a világ így jó, ahogy van.
Hát az én őseim tuti nem mentek hozza a falu réméhez, mert én szép vagyok és olyan géneket 2 generáció alatt nem lehet kiütni
Az meg hogy más itt van e vagy nem, azt pont letojom
Nem szép nőként egy szemmáknyi értelme nincs az életnek.
Az oroszok ukránok meg köztudottan a legnagyobb kva nemzet
Semmi nem számít nekik csak hogy pénzelje őket bármilyen ronda diszno
Nem tudjuk, hogy néztek ki a távoli felmenőink.
Tekintve, hogy az emberiség közel 200 000 éves, nyilván a felmenőink között volt mindenféle alak. Egyesek még neandervölgyi géneket is hordoznak, akik pl. rondák voltak.
Meg az is lehet, te meg én nagyon távolról rokonok vagyunk.
Egy átlagos férfi is viheti sokra az életben, ha tökös srác.
Ha viszont nem, akkor szegényen, magányosan fog meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!