Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Ukrán lányok vagy az Orosz lányok a szebbek?
Hasonlítanak egymásra?
Szerintem az ukránok csinosabbak
Egy webkamerás oldalon szoktam néha nézni egy ukrán csajt, halál úgy néz ki, mint a putyin, csak nőben....
Az orosz csajok között meg....aztán lehet a pénz miatt, meg sokkal többen vannak, de rengeteg jó nő van.
Ukrajna meglehetősen csóró ország lett a szovjetúnió óta.
Nyilván egyénfüggő. Mindkét országból láttam már szép modelleket. A nyugati (európai) férfiak szeretik őket, mert olcsóak. Egy jobb alkattal lazán lehet tarolni.
Olyan ez, mint az amcsiknak a latin nő. Szép, de cserébe jó olcsó is.
Hasonlóan a magyar, szerb meg a cseh nőkhöz, mert azok is csórók, de cserébe szépek.
A románok, moldávok közt már kevés a szép.
A cigányok esetében nem tudok objektív lenni, mert társítom a külső jegyeikhez a fennhéjázó viselkedést "kocc kutyák, akármit tehecc olyan raj mint én nem lehecc", a "dik mán gecc, hajjak meg, ottan-e a kisgrófó" stílust + 500 fős börtönkezelt rokonság.
Élőben ukránt meg filipinokat szoktam látni.
De ukránok között vannak egész fullosak.
Hogy lenne már hatalmas különbség köztük? Rengeteg ukránban van orosz ver és Rengeteg orosz él Ukrajnában. A nyelvük is nagyon hasonló, megértik egymást. A külsejük is nagyon hasonló mind a férfiak, mind a nők
Mentalitásban is nagyon hasonlóak a nők. A legnagyobb golddiger kva nép mind a kettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!