Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képeken miért szebbek a nők, mint a valóságban? Elmegyek randizni, és aki a társkeresőn képen jól nézett ki, a valóságban kb. sosem tetszik.
De pedig belekalkulálom, hogy várhatóan nem pont ugyanúgy fog kinézni. De aki a képen bombanő, az is a valóságban van, hogy egy bányarém.
Szóval nem az van, hogy csak kicsi az eltérés.
Képen nem jön át a kisugárzása.
Rólam nagyon kevés kép volt fent, abban a pár hétben, míg erre vetemedtem. :D
Csak olyat tettem fel, ami a valódi személyiségem tükrözi. (hobbi közben, semmi csini ruha, semmi smink, semmi beállított póz, stb)
Nem tudom, más lányoknak mennyi beszélgetőpartnere van , és hogy milyen képeket tesznek fel magukról, de nekem így is összejött 2 randim.
Végül komoly nem alakult, de csak mert nem éreztem, hogy bármelyikőjükkel is el tudnék képzelni komolyat.
Viszont, mind a kettő személytől megkaptam, hogy jó a kisugárzásom, képen is tetszettem, de élőben mégjobb, mint amire számítottak. :)
Úgyhogy azért van ellenpélda is, ne keseredj el, kérdező.
Nálam is fordítva van szerintem. Nem vagyok egy fotogén alkat.
N
De már néhány dologra rájöttem. Pl. a magasba feltartott telefonnal félprofilból készített képen kb. majdnem mindenki jól néz ki, mert pl. azt is "elfedi" ha nem szimmetrius az arc. De így a valóságban kb. sosem látom őket.
Igazolványkép-szerűt meg kb sosem raknak fel, pedig az közelebb állna a valósághoz.
Mndeki olyan képet szeret felteni magáról, amelyiken jól néz ki. 100 képből feltesz 10-et és még retusálhat is rajta.
A valóságban te nem ezzel a 10 kiválogatott képet látod, hanem a valódi 100 arcát. Ami neked nem tetszik, kiül az arcodra a csalódottság és már nem is mosolyognak rád a lányok. Pedig egy átlagos, mosolygó lány sokkal vonzóbb, mint egy búval bélelt topmodell.
Nő vagyok és ronda. Egy kicsit is jobb nő nem szorul társkeresőre. Aki rászorul, azzal nem fog senki (vagy csak a mindenféle problémás, beteg fazonok) ismerkedést kezdeményezni, ha egyből az emberek arcába tolja a nyers valóságot. Valahogy el kell kelni, de legalábbis azt elérni, hogy randira hívják őket, hogy ott aztán megpróbálhassák kompenzálni a kinézetüket. Ez valószínűleg csak így megy.
(Pont emiatt kapásból kizárt részemről a net. Tény, hogy más lehetőségem viszont nincs, úgyhogy foreveralone 😏)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!