Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képeken miért szebbek a nők, mint a valóságban? Elmegyek randizni, és aki a társkeresőn képen jól nézett ki, a valóságban kb. sosem tetszik.
19!
Ha valaki 1 centis vakolatban érkezik és én nem szeretem az ilyet, akkor nincs második randi. Vagy olyan randit szervezek másodiknak, ahová úgysem sminkeli ki magát annyira.
"de te a full sminkkel amivel eltakarod az arcod még továbbra is át tudod verni a pasit,"
Figyu, egy átlag nő sminkben sem fog totál máshogy kinézni.
Ne a smink videókat vedd alapul, teljesen más a fotózásra készült smink, sokkal többet elbír. Tuti soha nem volt még nője annak, aki azt hisziz, hogy teljesen máshogy fog kinézni a nő smink nélkül.
24. Hát pedig pont a legegyszerűbb sminkkel változik meg a nő arca!
Amikor kihúzzák a szemüket azzal a fekete szemkontúrral, vagy mi az a bizbasz + szemspirál! Anélkül kb. teljesen máshogy néznek ki, amikor lemossák, és nincs a szemük körül semmi mű!
Akkor ne társkeresőkön ismerkedj. Más megoldás erre nincs.
Képen kb.mindenki máshogy néz ki, mint 3D-ben.
# 26
Rendszeresen sminkelem magam, szerintem több 100 ezer ft-ot érő sminkgyűjteményem van, de ilyen vakolat még SOHA az életben nem volt az arcomon, még alkalmakon sem, nemhogy randin. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!